Ciolacu răspunde controverselor legate de studii: Am muncit imediat după ce am terminat liceul. Tata m-a dat afară din casă

Ciolacu răspunde controverselor legate de studii: Am muncit imediat după ce am terminat liceul. Tata m-a dat afară din casă

Premierul Marcel Ciolacu, proaspăt reales președinte PSD a răspuns, sâmbătă, controverselor legate de studiile sale, afirmând că va prezenta public diplomele sale.

Ciolacu a spus că imediat după ce a terminat liceul a început să muncească, pentru că tatăl său l-a „dat afară din casă” şi l-a trimis să lucreze.

Marcel Ciolacu a fost întrebat cum explică faptul că în unul dintre CV-urile sale apare informaţia că s-a înscris la un master în 2003, iar diploma de licenţă a obţinut-o un an mai târziu, în anul 2004.

ADVERTISING

„Cred că nu ar fi fost posibil dacă ar fi adevărat. Vă pot pune la dispoziţie diploma de bacalaureat, am fost la Buzău, am căutat-o, cu adevărat, am o copie legalizată, în 1986. Am terminat bacalaureatul când am terminat liceul, mi-am dat licenţa când am considerat eu că familia mea.

Nu m-am uitat în CV-ul respectiv, am toate documentele, vi le pun la dispoziţie. Nu am scris cărţi, nu am plagiat, chiar sunt un om normal”, a afirmat Marcel Ciolacu, răspunzând unei întrebări, sâmbătă.

El a povestit că după liceu, când nu a intrat la facultate, tatăl său l-a dat afară din casă.

ADVERTISING

„Mi-am pus familia înaintea deciziilor de a termina facultatea. Am muncit imediat după ce am terminat liceul. Tatăl meu m-a dat afară din casă. Voi nu aţi prins vremurile acelea. Taică-miu a zis: ”Mă, dacă nu eşti în stare să intri la facultate, du-te la muncă, mă!”. Pe urmă m-am dus în armată. Erau alte vremuri. Ăsta e adevărul!

Mi-am făcut o familie, am muncit, am muncit în mediul privat… nu-mi e ruşine de absolut nimic. Dar nici nu pot să răspund la toate ştirile inventate, nu pot să mă umiliţi, să răspund fiecăruia cum crede el sau ce vrea el să inventeze despre mine, fac o dată o conferinţă, vi le arăt pe toate, am încheiat discuţia, cu asta basta! Înţeleg miza, înţeleg jocul, înţeleg orice vreţi. Nu am jignit pe nimeni şi vreau să nu fiu jignit”, a adăugat premierul.

ADVERTISING

Delegaţii PSD l-au votat cu o majoritate zdrobitoare pe Marcel Ciolacu la şefia partidului, cu o nouă echipă de conducere, în care nu se mai regăsesc Gabriela Firea şi Vasile Dîncu, care vor fi înlocuiţi de Daniel Băluţă şi Mihai Tudose. Iată echipa cu care Ciolacu vrea să conducă partidul spre Cotroceni.

Participanţii la congres au validat şi candidatura lui Ciolacu pentru Cotroceni, la câteva zile după ce acesta şi-a anunţat oficial intenţia de a candida.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇