Cazul iubitului doctoriței de la Pantelimon, găsit inconștient: Dosarul va fi preluat de procurorii militari

Cazul iubitului doctoriței de la Pantelimon, găsit inconștient: Dosarul va fi preluat de procurorii militari

Dosarul penal in rem care vizează infracţiuni de vătămare corporală din culpă, deschis după ce medicul Cristian Laurenţiu Pleşa de la Spitalul Militar Central a fost găsit inconştient într-o toaletă publică din Braşov, va fi preluat de procurorii militari de la procuratura din Brașov.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti va prelua, luni, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov dosarul în care se fac cercetări in rem după ce medicul Cristian Laurenţiu Pleşa de la Spitalul Militar Central, cu grad de colonel, a fost găsit inconştient într-o toaletă publică din Piaţa Sfântul Ioan din Braşov.

ADVERTISING

Oficiali din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au declarat că deocamdată medicul Cristian Pleşa nu a fost audiat. El şi-a revenit din comă şi este conştient.

Pleşa a fost găsit inconştient, vineri după-amiază, având alături de legitimaţia de medic ATI şi flacoane dintr-o substanţă medicamentoasă pe care şi-a administrat-o printr-o perfuzie. 

ADVERTISING

Oficialii Spitalului Militar „Carol Davila” din Bucureşti au făcut verificări şi din stocurile unităţii medicale nu lipsesc doze din substanţa pe care acesta a folosit-o în perfuzia pe care şi-a administrat-o.

Medicul Cristian Laurenţiu Pleşa lucrează şi la clinici private, nu doar la Spitalul Militar Central. El are gradul de colonel şi este medic primar ATI. 

Numele lui Pleşa, care ar avea o relaţie cu una dintre doctoriţele arestate în dosarul care vizează morţile suspecte de la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, apare în stenograme, Pleşa fiind, conform unor surse judiciare, una dintre persoanele care discuta cu doctoriţa cum să explice scăderea dozelor de noradrenalină în cazul unor pacienţi.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇