România, promovată pe 600 de taxiuri, în timpul EURO 2024

România, promovată pe 600 de taxiuri, în timpul EURO 2024

România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal, prin intermediul unor taxiuri colantate.

Informaţia vine de la premierul Marcel Ciolacu, aflat în Bavaria, care a pozat câteva dintre cele 600 de maşini.

taxi reclama Romania Germania
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

„Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate 😊, ci și obiective turistice spectaculoase! Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc sunt destinațiile turistice unde veți dori să reveniți.

ADVERTISING

Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiți la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal.

Îi mulțumesc Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Stefan Radu Oprea, pentru această inițiativă de promovare a atracțiilor românești ca destinații de vacanță!

P.S. Îl aștept, cu drag, pe prim-ministrul bavarez Markus Söder! Cu siguranță își va face amintiri unice în Delta Dunării și la Castelul Bran," a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

Iată şi:

Anul trecut, România a fost promovată în timpul Cupei Mondiale de Rugby pe 100 de panouri și pe autobuzele turistice din Paris.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇