Renault estimează dublarea veniturilor Dacia până în 2030

Renault estimează dublarea veniturilor Dacia până în 2030

Grupul Renault anticipează pentru 2030 o dublare a veniturilor mărcii Dacia, comparativ cu 2022, în pofida creșterii costurilor fixe în această perioadă. Avansul veniturilor va fi generat, în proporții egale, de volum, pe de o parte, și de gamă și preț.

Dacia generează deja o marjă operațională solidă, de două cifre, și va ajunge la 15% înainte de 2030, estimează grupul Renault.

În ceea ce privește rentabilitatea, Dacia se așteaptă la un randament al capitalului angajat superior celui al Grupului Renault.

ADVERTISING

“Într-un mediu în schimbare, marcat de presiuni inflaționiste și de o reglementare tot mai mare, vehiculele au devenit mai scumpe. Dacia oferă un răspuns clar clienților care aspiră la mașini accesibile cu un conținut adecvat, grație gamei sale complementare și a versiunilor de echipare precum Extreme sau Journey.

Datorită noii sale identități de marcă, care reflectă valorile sale de simplitate, autenticitate și robustețe, întotdeauna la un preț corect, Dacia a devenit, în plus, o marcă convingătoare în Europa, cu o ofertă atractivă de gamă atractivă.

ADVERTISING

Dacia este în mod clar o marcă de succes pentru Grup, 76% dintre clienții săi provenind din exterior.

Loialitatea se află în centrul modelului de afaceri al Dacia, deoarece 68% dintre foștii proprietari de Dacia au cumpărat un alt model Dacia ca mașină nouă; 81% au ales o mașină a Grupului Renault”, arată un comunicat al companiei.

Citeşte integral articolul Renault estimează dublarea veniturilor Dacia până în 2030 pe Curs de Guvernare

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇