Dacia deschide comenzile pentru noul Duster. Cât costă cea mai ieftină și cea mai scumpă versiune

Dacia deschide comenzile pentru noul Duster. Cât costă cea mai ieftină și cea mai scumpă versiune

Dacia a deschis comenzile, miercuri, pentru noua generație Duster, care pleacă de la un preț de bază de 18.800 de euro în România. Primele exemplare vor fi livrate către clienți la jumătatea acestui an.

„Prețurile variază între 18.800 Euro (TVA inclus), pentru versiunea Essential ECO-G 100, și 26.650 Euro (TVA inclus) pentru versiunile Extreme și Journey echipate cu motorizarea HYBRID 140. Prezentat în premieră mondială la sfârșitul lunii februarie, la Salonul Auto de la Geneva, noul Duster poate fi comandat începând cu data de 20 martie în toate showroom-urile mărcii din România”, precizează Dacia.

ADVERTISING

Noul Duster vine pe trei nivele de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte - Extreme şi Journey - disponibile la același preț.

Cea mai ieftină variantă de la noul Duster are echiparea Essential, cu motor de 1,0 litri, pe GPL, care dezvoltă 100 CP. Motorul este cuplat strict cu o transmisie manuală cu 6 trepte și nu beneficiază de tracțiune integrală.

Extreme va fi un nivel de echipare axat mai mult pe ideea de lifestyle și ieșiri în natură, având dotări practice precum tapițerie rezistentă la apă și bare de plafon modulare, în timp ce Journey se axează pe confort.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Modelul este disponibil în trei variante de motorizare: ECO-G 100, cu alimentare mixtă benzină și GPL, TCe130, care combină un motor pe benzină de nouă generație de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V, și HYBRID 140 (prezent deja pe modelul Jogger), cuplat cu o cutie de viteze automată.

Doritorii își pot configura și comanda oficial noul Duster AICI.

Versiunile de top pot fi echipate cu oricare dintre cele 4 motorizări. Astfel, clienții pot alege dintre ECO-G 100, hibridul de 140 CP disponibil și pe Jogger sau două versiuni ale noului motor de 1,2 litri și 130 CP. Aceasta este singura echipare disponibilă cu tracțiune integrală, iar hibridul este singura cale de a avea transmisie automată pe noul Duster, scrie ProMotor.

ADVERTISING

Cea mai scumpă variantă va fi Dacia Duster Hybrid 140. O echipare Extreme sau Journey dotată cu acest motor pornește de la 26.650 de euro. Clienții pot adăuga și câteva pachete de opțiuni care conțin scaune încălzite, volan încălzit, parbriz încălzit sau camere 360, caz în care prețul ajunge la aproape 29.000 de euro. Un Duster complet echipat, inclusiv cea mai scumpă vopsea, care costă 700 de euro, va avea un preț final de 28.800 de euro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇