Vești bune: Weekend liniștit cu filme bune și târg de toamnă

Vești bune: Weekend liniștit cu filme bune și târg de toamnă

Veștile bune de astăzi ne vorbesc despre un weekend cu un târg de toamnă în București, dar și filme de Cannes pe care le putem vedea online sau în aer liber, după preferințe.

Voi cum vă petreceți weekend-ul?

A început târgul de Sfântul Dumitru la Muzeul Satului

Târgul de Sfântul Dumitru va fi deschis la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" până duminică.

Timp de trei zile vizitatorii au ocazia să târguiască, să ia parte la spectacole de muzică şi dans, teatru, ateliere de creaţie şi demonstraţii meşteşugăreşti, realizate de creatori populari veniţi la muzeu din toate colţurile ţării.

ADVERTISING

Sâmbătă, 24 octombrie, artiştii Teatrului Muzical Ambasadorii vor aduce în faţa publicului, în premieră, „Povestea Florii-Soarelui”, o piesă inedită, bazată pe muzica folclorică românească autentică.

Duminică, 25 octombrie, de la ora 9.00, va avea loc Sfânta Liturghie la Biserica Turea din Satul Nou. Seria de evenimente va continua cu muzică populară, interpretă de artişti din generaţia tânără a folclorului românesc.

A început Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest

Cea de-a 11-a ediţie a Les Films de Cannes à Bucarest a început vineri, iar timp de zece zile vor fi prezentate cele mai noi producţii care au avut premiera pe Croazetă şi în alte festivaluri mari ale lumii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Proiecţiile vor avea loc în aer liber, la Grădina Verona, Fabrica Griviţa şi la drive-in din Snagov Park, şi online, pe Orange TV Go. Accesul la proiecţii este gratuit, la fel şi vizionarea filmelor disponibile online.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇