Trucul simplu care te ajută să scapi de nisipul enervant când stai pe plajă

Trucul simplu care te ajută să scapi de nisipul enervant când stai pe plajă

Puține lucruri sunt mai enervante pe plajă decât nisipul care se strecoară peste tot, mai ales dacă bate vântul. Un truc foarte simplu te ajută să-l eviți.

Soluția pentru a ține deoparte nisipul e mai simplă decât te-ai aștepta: nu uita să-ți pui un cearșaf în bagaj! E suficient să întinzi cearșaful pe plajă și să pui în fiecare colț câte un obiect care să-l țină pe nisip dacă bate vântul, recomandă Buzz Bingo.

Potrivit site-ului citat de ziarul britanic The Express, un cearșaf întins nu adună nisipul precum prosopul pe care stai pe plajă.

ADVERTISING

Trucul pe care mulți amatori de plajă nu-l știau a fost primit cu entuziasm de britanici pe rețelele de socializare. "Foarte inteligent", a scris cineva pe Twitter. "E genial!", a comentat o utilizatoare, Alma Franco.

Un utilizator a confirmat pe aceeași rețea că trucul este perfect "dacă nu-ți place nisipul": "De ținut minte, fiindcă nu-mi place să intre nisip peste tot", a scris altcineva.

Cei de la Buzz Bingo au oferit încă un truc foarte util în perioada sezonului estival - folosirea roșiilor sau a iaurtului pentru tratarea arsurilor de pe piele provocate de razele soarelui. "Nu doar că vor estompa roșeața și umflăturile, dar vor reduce și usturimea", explică experții.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aceștia recomandă, de asemenea, aplicarea talcului lichid pentru a preveni iritațiile coapselor și din zona inghinală în zilele caniculare: "Mergi la raionul de produse pentru copii de la supermarket și ia talc lichid, ușor de aplicat și de ținut în geantă. Produsul acționează ca o barieră, prevenind senzația inconfortabilă pe care o știm cu toții."

O altă recomandare pentru cei care pleacă la mare este să poarte noaptea pijama din bumbac și să nu doarmă dezbrăcați. "Deși ați putea fi tentați să dormiți dezbrăcați, n-o faceți! S-a demonstrat că somnul în pijamale, mai ales în cele din bumbac, ajută la reglarea temperaturii corpului, permițând pielii să respire. Acestea absorb și transpirația din timpul nopții", explică Buzz Bingo.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇