Destinații de concediu unde vremea e tot timpul ideală pentru vacanță (Galerie foto)

Destinații de concediu unde vremea e tot timpul ideală pentru vacanță (Galerie foto)

Mulți dintre noi au avut parte de concedii stricate de vreme. Ploi peste ploi în fiecare zi de vacanță sau temperaturi care te trimiteau în cameră multe ore pe zi. Dar o vacanță poate fi și altfel, mai ales dacă alegi cu multă grijă destinația.

Iar dacă intenționezi să depășești granițele, sunt multe locuri care te așteaptă cu vreme bună tot anul. Vremea caldă, cu umiditate mică și mult soare sunt aproape garantate.

Trips to discover a alcătuit un astfel de clasament al destinațiilor și ai de unde alege nu doar pentru o vacanță, ci pentru multe de acum înainte.

ADVERTISING

Honolulu, Hawaii

Aici, temperatura rareori scade sub 21 de grade și nu se întâmplă prea des nici să fie peste 32 de grade Celsius. E adevărat că mai și plouă, dar e răgazul binemeritat dintre reprizele de plajă sau plimbări.

Ideal ar fi să mergi în Honolulu, Hawaii, din noiembrie până în martie, când temperaturile sunt plăcute, iar ploile nu-ți vor tulbura programul. Nu sunt deloc puțini cei care aleg perioada septembrie – noiembrie, când prețurile la cazare sunt mai mici.

Malaga, Spania

Un loc unde vei admira niște sate de coastă cum nu ai mai văzut, Malaga, în sud-estul Spaniei, este bună de vacanță pentru întregul an. Vara, temperaturile sunt, de obicei, situate între 26 – 32 de grade Celsius, cu umiditate mică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În perioada iunie – septembrie, Malaga, situată în Andalusia, beneficiază de 11 ore de soare pe zi, așa că ai timp berechet pentru toate activitățile plănuite.

Dacă vrei să mergi iarna în concediu în Europa, aceasta ar trebui să fie destinația, pentru că e cea mai caldă regiune de pe continent. Chiar și în ianuarie, te vei bucura de temperaturi de aproape 16 grade Celsius.

San Diego, California

Dacă Statele Unite ar fi destinația ideală de vacanță pentru tine, San Diego ar trebui să fie în cap de listă. Vara, temperaturile sunt de 21 – 27 de grade Celsius, iar iarna de 18 – 21 de grade Celsius.

ADVERTISING

În plus, orașul beneficiază de peste 300 de zile însorite pe an. Așa că plaja ar trebui să fie punctul de atracție, iar dacă nu te-ai familiarizat cu surful, acum e momentul. Plajele sunt nesfârșite, iar valurile potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență.

Insulele Canare

Deși sunt parte din Spania, acestea sunt situate pe coasta vestică a Africii. Zona este înaltă, așa că și vremea e mai plăcută decât pe restul continentului, și asta întregul an.

Vara, aici sunt 26 – 27 de grade, iar iarna, 21 de grade Celsius. Mai ales în Tenerife zilele sunt mai tot timpul însorite. Asta, în comparație cu alte insule, așa cum e Madeira, unde ploaia poate strica adesea programul.

Plaja nu e singura atracție. Sunt de vizitat și Siam Park, Loro Parque, Vulcanul El Teidesau Timanfaya National Park.

Sao Paulo și Rio de Janeiro, Brazilia

Sao Paulo e la oarecare altitudine (760 de metri), așa că și vremea e mai plăcută decât în restul țării. Nu prea se simt schimbările de anotimp. Temperaturile cele mai joase, în iulie și august, sunt cam de 21 de grade Celsius, iar cele mai înalte, din ianuarie, de 26 – 27 de grade Celsius.

Da, plouă și aici, dar nu se compară cu furtunile întâlnite de-a lungul coastei.

Iar în Rio de Janeiro, perioada dintre decembrie și februarie e cea ideală de vacanță, cu o temperatură medie de 29 – 32 de grade Celsius. Căldura e suportabilă, pentru că umiditatea e mică.

În sezonul rece, temperaturile sunt de aproape 24 de grade Celsius, așa că mai toate zilele pot fi petrecute la plajă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇