Totul despre mult aşteptatul "Friends: Reunion" - un episod emoţionant, criticat şi ... cenzurat

Totul despre mult aşteptatul "Friends: Reunion" - un episod emoţionant, criticat şi ... cenzurat

În sfârșit, a apărut episodul special filmat cu actorii din Friends – mult așteptata reuniune a celor șase actori care au dat viață celebrelor personaje: Monica și Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Joey Tribbiani și Phoebe Buffay.

Deși mulți fani credeau că va fi un episod cu personajele, practic o continuare a serialului, reuniunea a fost una fără scenariu, în care actorii și-au amintit cei 10 ani petrecuți împreună și cele mai frumoase momente trăite pe platourile de filmare.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc şi Matthew Perry s-au reîntâlnit după 17 ani, iar gazda emisiunii a fost actorul britanic James Corden.

ADVERTISING

Episodul special arată apartamentul fetelor și al băieților, dar și cafeneaua în care cei 6 prieteni își petreceau mare parte din timp - Central Perk.

Apoi, actorii ajung pe platou și sunt vizibili emoționați. Toți au plâns când s-au revăzut și s-au luat în brațe.

În episodul special au fost invitați însă și alți artiști care au avut roluri episodice, dar memorabile. De exemplu, fanii i-au putut revedea pe Tom Selleck (Richard), Emily Wheeler (Janice) sau pe Christina Pickles și Elliott Gould (părinții Geller).

În plus, cei 6 au recreat unul dintre cele mai faimoase episoade - the one with the embryos, sezonul 4, episodul 12 - în care Ross pregătește un set de întrebări pentru a vedea cine știe mai multe despre ceilalți prieteni: fetele despre băieți sau invers.

ADVERTISING

Apoi, ei au stat de vorbă cu James Corden, pe canapeaua portocalie din cafenea, chiar în fața fântânii unde a fost filmat intro-ul serialului.

Gazda emisiunii, criticată

Mulți fani au criticat gazda reuniunii, relatează Mirror.

”Am venit aici să văd Friends, nu pe James Corden cu cei din Friends”, ”Adoram reuniunea Friends până a fost distrusă de James Corden” sau ”Eram așa nostalgică uitându-mă la reuniunea Friends, apoi a apărut James Corden și mi-a distrus orice bucurie” - sunt doar câteva dintre comentariile publicate pe Twitter de fanii sitcom-ului.

Celebrități

Totodată, au avut intervenții și celebrități care nu au legătură cu serialul, ci sunt doar fani, precum David Beckham sau Kit Harrington, Justin Bieber, Lady Gaga. De asemenea, a vorbit despre serial și Reese Witherspoon, care a interpretat-o pe una dintre surorile Green.

ADVERTISING

În ce privește audiența acestui episod special, momentan nu sunt disponibile cifre pentru SUA.

În schimb, în Noua Zeelandă aproape un milion de fani au ales să se uite la show.

Dar de menționat este că platforma HBO GO, pe care a fost difuzat, a picat în SUA la scurt timp după ce a fost pus online episodul.

A fost cenzurat în China

Programul a fost însă cenzurat în China şi a fost prezentat fără segmentele cu BTS, Justin Bieber şi Lady Gaga.

Aproximativ 6 minute din episodul special au fost eliminate pentru ca acesta să fie difuzat pe serviciile de streaming chineze, potrivit News.ro.

Serialul ''Friends'', care prezintă întâmplările prin care trec şase tineri din New York, a fost una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune în anii '90 şi a revenit recent în atenţia publicului datorită platformelor de streaming, unde se numără printre cele mai vizionate programe la nivel mondial.

Vezi și alte știri din categoria Monden:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇