John Travolta şi Bruce Willis vor juca din nou împreună, la 27 de ani de la "Pulp Fiction"

John Travolta şi Bruce Willis vor juca din nou împreună, la 27 de ani de la "Pulp Fiction"
Foto: Hepta.ro

John Travolta şi Bruce Willis vor juca din nou într-un lungmetraj, la 27 de ani de la „Pulp Fiction”.

Cele două vedete hollywoodiene îşi vor da replica în filmul de acţiune "Paradise City" ale cărui filmări vor începe luni, în Hawai, anunţă site-ul de specialitate Deadline.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Bruce Willis va fi Ryan Swan, un vânător de recompense renegat. Acesta va trebui să-şi croiască drum prin lumea criminalităţii hawaiene pentru a se răzbuna pe stăpânul său, jucat de John Travolta, care i-a asasinat tatăl. 

Ei vor fi însoţiţi pe ecran de actriţa thailandeză Praya Lundberg. Potrivit Deadline, acest proiect este gândit "în genul Miami Vice, dar cu vânători de recompense în loc de poliţişti". 

"Paradise City" este scris de Ed John Drake şi Corey Large, şi regizat de Chuck Russell, producătorul şi regizorul filmului "The Mask".

Dacă "Paradise City" este al patrulea proiect comun al celor doi actori, va fi doar a doua oară când apar împreună pe ecran. 

Prima dată a fost în 1994, în "Pulp Fiction" de Quentin Tarantino, care i-a adus Palme d'Or la Festivalul de la Cannes.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!