Și tu unde-ți petreci Crăciunul? Iată câteva idei, dacă vrei să ieși din țară (Galerie foto)

Și tu unde-ți petreci Crăciunul? Iată câteva idei, dacă vrei să ieși din țară (Galerie foto)

Vine Crăciunul și, dată fiind perioada pe care o traversăm, probabil că-ți e dor și de alte meleaguri. Verifică bine rutele, legislația, iar dacă timpurile țin cu tine, iată câteva destinații de unde poți alege.

Mergi să vezi Luminile Nordice!

E o experiență de bifat măcar o dată în viață și poate că acum e momentul. Clar nu îți vei da coate cu turiștii, așa că dacă aveai în plan așa ceva, acum e cel mai bun moment.

În zonă, se oferă și lecții de schi pe mare, așa că vei mai bifa ceva ce nici nu ai visat.

ADVERTISING

Turul piețelor de Crăciun în Europa

Dacă ai mai multe zile la dispoziție, un tur al piețelor de Crăciun e tot ce ai putea visa. Poți merge în Strasbourg, la Christkindelsmärkt, unul dintre cele mai mari târguri de acest gen din Europa, care ține nu mai puțin de opt zile.

Iar ca să călătorești cu stil, poți merge chiar în croazieră, trecând și prin Zurich, Baden-Baden, Mannheim, Koblenz sau Koln.

Maldive, măcar de Crăciun!

Maldive nu mai sunt pe lista roșie, așa că măcar acum poți ajunge acolo. Dacă vrei o porție de vitamina D în decembrie, acum e momentul. Poate fi cadoul perfect de Crăciun!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Poți înota alături de pisicile de mare, poți admira delfinii, poți să lași pur și simplu urme în nisip, nimic mai mult. Depinde care îți sunt așteptările și până unde vrei să mergi.

Hai la schi în Alpii francezi!

Unde altundeva ai putea să simți mai bine iarna decât în masivul Mont Blanc? Oamenii merg aici pentru vacanța de iarnă din 1916 și probabil că au un motiv.

În plus, deși ar putea părea periculos, în realitate, e o destinație pentru toată familia.

Turcia, excelentă pentru sezonul rece

O destinație minunată e și Turcia, pentru sărbători, iar punctul de atracție e călătoria cu balonul cu aer cald. Unde? Bineînțeles că în Cappadocia! Și te poți caza la hotelul cu același nume, construit peste ruine vechi de 2.000 de ani.

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇