Plănuiești luna de miere sau doar o escapadă în doi? Unde să mergi în vacanță (Galerie foto)

Plănuiești luna de miere sau doar o escapadă în doi? Unde să mergi în vacanță (Galerie foto)

Indiferent de vremuri, dragostea se încăpățânează să reziste și mai ales acum, după cei doi ani de pandemie, oamenii vor să își celebreze iubirea așa cum se cuvine.

Pentru cei care pleacă în luna de miere sau care vor pur și simplu să se bucure de dragostea lor într-un loc nou, interesant și frumos, Brides vine cu o serie de recomandări de destinații, una mai apetisantă decât alta.

Coasta Amalfi, Italia

E în topul destinațiilor pentru luna de miere și asta pentru că are foarte multe de oferit. E greu să găsești un peisaj mai romantic decât cele din Positano, cu străduțele sale prăpăstioase, cu arhitectura complet atipică, cu apa de azur și cu umbrelele sale colorate contrastând cu plajele cu nisip întunecat.

ADVERTISING

Pentru cazare poți alege hotelul de cinci stele Le Sirenuse, unde rețeta pentru o ședere sexy, sofisticată e încercată și mereu lăudată de toți care-l aleg.

Antigua & Barbuda

Clădiri pastel, piețe care freamătă, fructe tropicale care te îmbată vizual și olfactiv, formațiuni de calcar în forme care te vor lua prin surprindere, plaje virgine, toate acestea fac din Antigua și Barbuda paradisul.

Plaje cu nisip alb, unde vei fi singur cu perechea ta, luciul apei admirat din catamaran, în timp ce navighezi la apus între Oceanul Atlantic și Marea Caraibelor, stațiuni all-inclusive opulente, cam asta te așteaptă în acest colț de rai.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Recomandarea, când vine vorba despre cazare, e Curtain Buff, unde poți juca tenis, beneficia gratuit de tot ceea ce-ți trebuie pentru a naviga, a face water-skiing, scufundări, snorkelling sau a te plimba cu caiacul. Sunt și plimbări incluse, iar surprizele se vor ține lanț.

Bali, Indonezia

Cei care au fost în Bali, Indonezia, mai ales în cuplu, spun că a fost magic. Insula indoneziană e pur și simplu perfectă pentru a naște sau a hrăni pasiunea.

Cu plajele sale sălbatice, cu posibilitatea de a face surf sau scufundări, cu masajele pe care doar aici le vei primi, cu cultura, arta și muzica locală, cu terasele de orez, cu multele sale temple, totul naște trăiri noi, pe care doar aici le vei experimenta.

ADVERTISING

Natura e la ea acasă aici, chiar și când te cazezi. Poți alege Mandapa, pentru a simți jungla aproape, sau Uluwatu Surf Villas ori Mulia Villas, pentru a te bucura de o ședere pe coastă cu tot ce presupune o astfel de amplasare, de la peisaj până la briză.

Bhutan

Luna de miere ar trebui să fie o dată în viață, așa că de ce nu ai alege o destinație cu adevărat unică, așa cum e Bhutan? Această nestemată asiatică, aflată între India și China, e un loc cu propria identitate, în ciuda vecinilor mari și puternici.

Natura e unică aici, sălbatică și capabilă să-ți taie răsuflarea la orice pas, iar drumețiile vor fi la ordinea zilei.

Explorează mănăstirile, bucură-te de panoramele care-ți vor rămâne în creier și suflet pentru o viață, calcă pragul fortărețelor vechi și încărcate de istorie. Iar dacă poți, revino! Mai sunt multe de explorat.

Buenos Aires, Argentina

Dacă ai ales această destinație pentru voi doi, așteaptă-te să o vedeți în pași de tango. Orașul are o viață de noapte vibrantă și încărcată de pasiune, care atrage oameni din întreaga lume.

Bucură-te de cultura locală, de bucătăria unică, de peisajele care parcă cer să fie imortalizate, totul de pe șaua bicicletei, pentru că orașul e foarte prietenos cu cei care aleag să-l traverseze pe două roți.

Pentru o cazare pe care să ți-o amintești multă vreme, recomandările sunt Faena Hotel Buenos Aires și Four Seasons Hotel Buenos Aires.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇