Opera Națională București lansează primul tur virtual din istoria instituției

!!!!afis tur virtual.cdr

În an Centenar, Opera Națională București lansează primul tur virtual 3D din istoria instituției. Astfel, vineri, 20 august, la ora 19:00, pe pagina de Facebook a Operei Naționale București vă așteptăm să pornim împreună în călătoria virtuală a noului tur 3D, iar de luni, 23 august, turul virtual poate fi accesat de publicul larg pe site-ul oficial al Operei Naționale București în link-ul www.operanb.ro. 

Disponibil de accesat de pe telefon, tabletă și laptop, turul virtual propune o călătorie prin clădirea emblematică a Operei, edificiul având statut de monument istoric. 

ADVERTISING

Construită între anii 1950-1952 şi inaugurată în 1953, clădirea Operei Naționale București se bucură de o arhitectură somptuoasă. 

În cadrul celei mai interactive experiențe de prezentare, foaierul Operei și spațiul Muzeului găzduiește expoziția „Opera 100”, iar cei care nu au reușit să ne treacă pragul în acest an se pot bucura de o serie de exponate de decor, costume, recuzită și manuscrise din istoria primei scene lirice a țării. 

Avantajul principal al turului 360° foto este că poate fi vizualizat instant, oricând și de oriunde

Sala Mare a Operei, disponibilă și aceasta spre vizionare în cadrul turului virtual, este singura sală de spectacole din București care îmbină ambianţa arhitecturală specifică şi posibilitățile tehnice de scenă şi spectacol de înalt nivel, eleganța sa fiind unică în capitală.

ADVERTISING

Spațiile destinate publicului sunt incluse spre vizionare în cadrul turului virtual, Sala Mare cu o capacitate de 915 locuri, găzduiește principalele spectacole de operă şi balet; Foaierul Galben cu o capacitate de aproximativ 130 persoane, găzduieşte concerte sau recitaluri, dar și recepții și cele două foaiere pentru întâmpinarea publicului folosite și pentru expoziții.

Sponsor oficial: Enel România

Sponsori: Aqua Carpatica, Zarea

Partener de mobilitate: Honda România 

Parteneri: Sansha 

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, Forbes România, RFI România, Romantic FM, Radio Seven, Radio Itsy Bitsy, România TV, Zile și Nopți, Agerpres, SpotMedia, Ziarul Metropolis, News București, Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei, București Business, Reușita.ro 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇