Neversea nu va mai avea loc în acest an. A fost amânat pentru 2022

Neversea nu va mai avea loc în acest an. A fost amânat pentru 2022

Cel mai iubit festival de la malul Mării Negre, Neversea, nu va mai avea loc în acest an.

Organizatorii au decis să îl anuleze din cauză că au prea puțin timp la dispoziție pentru a-l pregăti în condițiile impuse de pandemie.

”Am încercat cu adevărat tot ce ne-a stat în putință pentru a vă aduce pe Insula Viselor, o oază de libertate și muzică. Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în reglementările actuale impuse de pandemie, a trebuit să luăm cea mai dificilă decizie de până acum.

ADVERTISING

După o analiză atentă a opțiunilor noastre, dintre care unele au inclus mutarea NEVERSEA în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să își compromită experiența - publicul, echipa și nici artiștii.

NEVERSEA, cel mai mare festival de plajă din Europa, s-a născut din dragoste pentru vară, soare și libertatea de a alerga desculț pentru a-ți îndeplini visele.

Cu alte cuvinte, întrucât vara este singura noastră opțiune adevărată, alternativa care ne-a rămas este să amânăm NEVERSEA pentru vara anului 2022. Ne vom întoarce anul viitor cu mai multă energie ca oricând, experiențe incredibile și vei dansa și striga cât nu ai putut în acești doi ani”, se arată într-un anunț postat pe Facebook.

Beautiful dreamers of Neversea, From sunrise to sundown, we miss you so much! With this in our mind, we’d like you...

Publicată de Neversea pe Vineri, 2 iulie 2021

Festivalul ar fi trebuit să aibă loc luna aceasta, însă în luna mai organizatorii au anunțat că va fi amânat pentru că normele sanitare în vigoare ar fi permis un număr redus de participanţi.

ADVERTISING

Ei au precizat, însă, că evenimentul va fi reprogramat tot în acest an, dar momentan nu se știe data exactă.

Și Electric Castle s-a amânat pentru 2022.

La începutul lunii mai, premierul Florin Cîțu a declarat că Neversea și Untold vor avea loc în jurul datei de 1 august.

Organizatorii anunţă când va avea loc Untold 2021


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇