Lidl introduce brazi în ofertă: Cât costă un brad de peste 2 metri

Lidl introduce brazi în ofertă: Cât costă un brad de peste 2 metri

Lidl a lansat noul catalog cu oferte pentru sărbători, valabil între 7 noiembrie și 18 decembrie. Printre produsele de sezon se numără și brazii de Crăciun.

Pentru toți cei care abia așteaptă să-și decoreze casa de Crăciun, Lidl România a pregătit o mulțime de instalații luminoase, figurine, ghirlande și globuri strălucitoare la prețuri accesibile, precum și jucării pentru copii de toate vârstele.

Produsele care vor fi disponibile treptat în rafturile magazinelor, începând de luni, 7 noiembrie, sunt prezentate în catalogul special pe care Lidl l-a lansat recent.

ADVERTISING

De luni, 21 noiembrie, clienții vor putea cumpăra brazi artificiali. Un brad cu o înălțime de 2,1 metri și diametrul de 1,06 metri costă 299 de lei. Acesta include o instalație luminoasă pentru interior și exterior de trei metri lungime, cu 180 de becuri LED. Bradul are trei ani garanție.

De luni 28 noiembrie, va fi disponibil și un brad artificial mai bogat, cu înălțimea de 2,1 metri și 1.160 de crengi. Acesta are și un diametru mai mare - 1,2 metri. Bradul costă 399 de lei și include și suport metalic. Și acest model are garanție de trei ani.

ADVERTISING

De luni 5 decembrie, Lidl va aduce și bradul artificial de 1,8 metri înălțime, cu 550 de crengi și diametrul de 1,1 metri. Acesta include suport metalic și are o garanție de trei ani. Bradul costă 199 de lei.

Orice ar alege, clienții vor avea la dispoziție, încă din prima săptămână a lunii noiembrie, o gamă largă de globuri, ghirlande și instalații luminoase pe care să le aranjeze printre crenguțele brazilor. Toate acestea pot fi găsite în catalogul Decorațiuni și jucării la prețul Lidl, disponibil online și în magazinele Lidl.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇