Jurnaliștii italieni au făcut topul celor mai sigure țări de vizitat vara asta. România e pe listă

Jurnaliștii italieni au făcut topul celor mai sigure țări de vizitat vara asta. România e pe listă

Publicația italiană Esquire a făcut un top al celor mai sigure destinații turistice pentru această vară, ”unde pandemia este ținută sub control”. În top 4 intră și România.

Acum că în sfârșit ne pregătim pentru vacanța de vară, avem de luat o decizie importantă: unde mergem în concediu?

Bineînțeles că fiecare alege destinația în funcție de preferințe, dar în contextul în care ne aflăm, trebuie să luăm în considerare și un alt factor: pandemia COVID-19.

Jurnaliștii italieni au făcut un top 4 al celor mai sigure țări din acest punct de vedere, iar țara noastră este și ea inclusă în listă.

ADVERTISING

”Toate aceste locuri au foarte puține cazuri de infecții cu COVID și, prin urmare, sunt considerate cele mai sigure”, conform sursei citate.

Grecia

Grecia este de mai mulți ani una dintre cele mai populare destinații atât pentru italieni, cât și pentru români. Peisajele sunt superbe, țara este bogată în cultură și este ideală pentru cei care preferă să meargă la mare.

”De astăzi, mai are un avantaj: se află printre cele mai sigure locuri din Europa și din lume, în ceea ce privește noul coronavirus”, comentează publicația.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vezi și Vacanța cu autocarul în Grecia: Cât ne costă și cum va fi în 2020

Croația

O altă țară frumoasă și sigură este Croația, cu plajele și dealurile deja celebre și orașe splendide precum Zagreb, Pula și Rovin.

”Croația are o tradiție culturală pe care italienii o iubesc foarte mult, o cunosc foarte bine și, deseori, se lasă fascinați de ea, mai ales în timpul verii”.

România

”Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Însă este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare, oraș și munte, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt extrem de accesibile”, scriu jurnaliștii italieni despre țara noastră.

ADVERTISING

Portugalia

Portugalia nu este doar sigură pentru vara anului 2020, ci este și o destinație turistică cu un potențial enorm: are Oceanul Atlantic, un loc ideal pentru surferi, pescari și iubitorii de drumeții și aer curat.

De asemenea, este gazda unor orașe precum Lisabona, al cărui centru istoric este considerat unul dintre cele mai frumoase și romantice locuri din lume.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇