Vacanța cu autocarul în Grecia: Cât ne costă și cum va fi în 2020

Vacanța cu autocarul în Grecia: Cât ne costă și cum va fi în 2020
cafenea Grecia

Vacanța cu autocarul în Grecia nu a dispărut, din cauza pandemiei, ci se reinventează anul acesta.

Pentru cei care nu dispun de o mașină personală, unele agenții de turism au continuat sa investească în ofertele cu transport inclus, cu autocarul, spre Thassos și nu numai. Ce fac diferit însă ține de igienizare si distanțare in autocar, pentru sănătatea turiștilor.

"Anul trecut am avut 10.000 de turiști, atât pe individual, cât și pe transport cu autocarul ori avionul. Din datele de pâna acum, numărul lor va fi același sezonul acesta", spune Cosmin Vasile, manager destinație Grecia, Hello Holidays, pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Măsuri sporite de protecție în autocar

Pentru vacanța cu autocarul în Grecia prima banchetă din autocar e liberă, conform reglementărilor în vigoare. Acestea impun, în plus, purtarea măștii pe toată durata călătoriei, precum și păstrarea distanței de siguranță la îmbarcare sau evitarea contactelor între pasageri și șofer în timpul pauzelor.

"Mașinile vor fi dezinfectate înainte de cursa, șoferii și ghizii vor primi echipament special, turiștii vor primi măști și soluție dezinfectantă", explică reprezentantul agenției.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ceea ce privește transportul spre Grecia, compania chiar are o flotă de autocare noi, cumpărată într-un program de investiții pe care nu l-a întrerupt, în ciuda pandemiei.

"Suntem permanent în legătură cu partenerii noștri locali, aflăm informații despre regulile care se stabilesc pentru intrarea în Grecia, cazarea la hotel, felul în care se servește masa, astfel încât să ne putem informa și pregăti turiștii", spune el.

cat-1165112_1920
Foto: Pixabay

Vacanța cu autocarul în Grecia - prețurile din 2020

În Tolo, la un hotel de trei stele, costă 442 de euro pentru doi adulți, cazare 7 nopți cu demipensiune și tot atât pentru doi adulți și un copil. La un hotel de patru stele costă 546 de euro pentru doi adulți, 7 nopți de cazare cu all inclusive, și tot atât pentru doi adulți și un copil. Transportul cu autocarul costă 100 de euro/persoană.

ADVERTISING

În insula Evia, la un hotel de două stele costă 275 de euro pentru doi adulți, 7 nopți de cazare cu mic dejun, și 343 de euro pentru doi adulți cu doi copii, cazare cu mic dejun. Transportul cu autocarul costă 75 de euro/persoană.

Ca idee, un pachet în Thassos, de 7 nopți la un hotel de trei stele, cazare cu mic dejun, costă 442 de euro pentru doi adulți sau doi adulți și doi copii. La care se adaugă transportul cu autocarul, 60 de euro/persoană.

turquoise-2991021_1920
Foto: Pixabay

Turistii, pregătiți de vacanța cu autocarul in Grecia

Destinațiile pentru care agențiile au o cerere foarte mare anul acesta sunt numeroase, de la Tolo/Peloponez, Evia, Halkidiki și până la Riviera Olimpului sau Thassos, atât pentru cazare cu transport la pachet, cât și pentru cazări și transport individual.

"Vacanța în Grecia, în aceste zone, are același preț ca acum două luni pentru că am prelungit și păstrat reducerile pe care le aplicam înainte de pandemie", mai spune Cosmin Vasile, manager destinație Grecia, Hello Holidays, pentru SpotMedia.ro.

De fapt, prima plecare către aceste destinații are loc chiar pe 17 iunie.

Vezi și Vacanță în Thassos 2020. Cele mai bune trasee și prețuri


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇