De ce să alegi șosete colorate pentru ținutele din sezonul rece

Foto: pexels

Pentru că sezonul rece și-a intrat în drepturi, garderoba suferă modificări notabile. Topurile scurte sunt înlocuite de pulovere călduroase, iar jachetele subțiri de paltoane din lână. Totuși, răcirea vremii nu presupune renunțarea la accesoriile colorate, precum fularele, mănușile sau șosetele. Cele mai populare în acest sezon sunt șosetele în nuanțe vii sau cu imprimeuri interesante. Cu ajutorul unor șosete colorate și interesante, ai ocazia să scoți din anonimat orice ținută de toamnă.

ADVERTISING

Află cum să porți șosetele colorate în outfituri de toamnă și de ce să le alegi, din articolul nostru!

Evidențiază o ținută monocromă

Nu știi de ce să alegi șosete colorate pentru un outfit de toamnă? Ei bine, aceste accesorii moderne au rolul de a evidenția o ținută compusă dintr-o singură culoare. De pildă, pentru a atrage atenția asupra picioarelor, poți achiziționa online șosete cu imprimeuri sau cu mai multe culori. Dacă porți un outfit simplu, negru, compus dintr-o pereche de jeanși și un tricou, pune accent pe o pereche de șosete cu dungi sau buline, care se încadrează de minune într-un stil casual. Și adidașii pe care îi porți pot fi aleși tot într-o nuanță de negru. La fel de potrivite sunt și șosetele în degrade, care atrag atenția în zona inferioară a corpului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Alungă monotonia unei ținute

Atunci când temperaturile scad, tinzi să porți ținute banale, în tonuri de gri sau maro, care nu prea încântă privirile. În acest caz, optează pentru șosete colorate, care alungă pe loc monotonia și transformă zilele friguroase sau ploioase în unele acceptabile. Nu este nimic mai plăcut decât să integrezi o pereche de șosete colorate lăsate la vedere sau care se întrevăd de sub pantaloni. De aceea, poți alege șosete colorate atunci când porți bocanci, pantofi sport sau botine elegante. Șosetele cool se integrează perfect în orice ținută!

ADVERTISING

Evidențiază fustele sau rochiile

Pentru că toamna nu trebuie să renunți la purtatul rochiilor și al fustelor, merită să le pui în evidență cu ajutorul unor șosete colorate. Astfel, într-o zi de toamnă, poți asorta o rochie midi cu o pereche de șosete colorate lungi sau scurte, care se combină rapid și cu sandale! Totodată, șosetele colorate pot scoate o rochie banală din anonimat, mai ales dacă optezi pentru modele în nuanțe neon sau cu imprimeu amuzant.

Creează o ținută cool de birou

Dacă nu lucrezi într-un mediu rigid, iar situația îți permite, poți crea o ținută cool pentru birou, cu ajutorul acelorași șosete colorate. Astfel, atât bărbații, cât și femeile, pot integra o pereche de șosete colorate în ținuta pentru birou, indiferent dacă aleg modele roșii, verzi sau pe cele care au imprimeu. Aceste perechi de șosete se potrivesc de minune atât cu pantofi sport, cât și cu mocasini sau încălțări elegante, din piele.

Se pot asorta cu orice tip de încălțări

Toamna, în colecția de încălțăminte, poți să introduci numeroase modele: de la pantofi sport, până la bocanci, mocasini, botine, ghete sau cizme. Toate aceste perechi arată excelent în combinație cu șosetele colorate.

Șosetele colorate sunt excelente pentru oamenii creativi, care vor să iasă în evidență cu ajutorul accesoriilor. Nu te feri să experimentezi și integrează aceste accesorii în orice ținută de toamnă, pentru un plus de stil!