Cinci piese vestimentare stylish care mențin căldura pe timpul iernii

Cinci piese vestimentare stylish care mențin căldura pe timpul iernii

Dacă uneori ai impresia că iarna și stilul nu se împacă foarte bine, trebuie să știi că există câteva trucuri cu ajutorul cărora poți arăta incredibil indiferent de vreme. Reîmprospătează-ți garderoba cu aceste piese vestimentare și te vei simți confortabil și elegant, chiar și atunci când temperaturile sunt scăzute! 

Cinci piese vestimentare stylish pentru vreme rece 

Aerul puțin rece al toamnei oferă o mulțime de opțiuni în materie de modă. Dar odată cu venirea iernii, straturile multiple pot fi un impediment pentru crearea ținutelor drăguțe pe care le dorești. Cu toate acestea, chiar și în cele mai friguroase zile poți arăta excelent dacă ai piesele vestimentare potrivite și dacă le accesorizezi corespunzător. Iată care sunt acestea: 

ADVERTISING

Jacheta călduroasă

Este de la sine înțeles că pe timpul iernii vei avea nevoie măcar de o jachetă călduroasă. Alege una în funcție de stilul tău, dar și de vremea de afară. Dacă este o perioadă în care plouă foarte mult, optează pentru o haină impermeabilă. Dar ideal este să ai în garderobă o piesă versatilă, pe care să te bazezi în orice situație. Un model potrivit este geaca de damă, fiind un aliat de nădejde indiferent de ținuta pe care ai decis să o porți. Avantajul este că gecile oferă un plus de confort fizic și termic și sunt ideale pentru zilele foarte friguroase. În plus, pe StarShinerS.ro găsești o gama variată, în pas cu ultimele tendințe în modă. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Blugi skinny 

În sezonul geros, îmbrăcămintea strâmtă trebuie să fie nelipsită. Înlocuiește blugii largi cu jeans skinny, care mențin confortul picioarelor și protejează eficient împotriva frigului și a vântului. Blugii skinny accentuează silueta și pot fi asortați cu o varietate de tipuri de pantofi, inclusiv ghete îmblănite sau cizme peste genunchi. De asemenea, colanții căptușiți cu fleece se potrivesc de minune cu fuste și rochii și contribuie la crearea unor ținute spectaculoase. 

Tricotaje groase   

ADVERTISING

Datorită sortimentului bogat de pulovere din care poți alege, vei fi la înălțime cu outfituri stylish chiar dacă temperaturile scad simțitor. Încearcă un pulover gros din tricot în combinație cu o fustă creion până la genunchi. Puloverele funcționează bine și cu fuste midi sau maxi, cu pantaloni sau leggings, așa că trebuie să incluzi câteva modele moderne în garderoba ta. O bluză din tricot confortabilă, supradimensionată este o piesă statement în perioadele reci. 

Ghete și cizme 

Protejarea extremităților de aerul rece de afară este crucială în sezonul de iarnă. Ghetele sau cizmele călduroase și comode sunt un must have în această perioadă. Alege modele din piele, îmblănite pe interior, pentru confort sporit. Mai joase sau mai înalte, cu sau fără șireturi, vei găsi o mulțime de opțiuni moderne, chic, cu un aspect estetic deosebit, care să îți întregească ținutele de iarnă.

Accesorii

Și la capitolul accesorii, abundența articolelor pentru sezonul rece îți oferă posibilitatea să alegi fulare sau eșarfe de diferite tipuri și dimensiuni, pălării, căciuli sau mănuși. Nu lăsa frigul să-ți afecteze stilul personal și accesorizează-te cu mănuși din piele sofisticate, elegante și distinse, ce contribuie la desăvârșirea ținutelor tale.

Fără doar și poate, aceste articole vestimentare vor da viață ținutelor sobre de iarnă. Adaugă-le în garderoba ta și te vei simți confortabil, chiar și în cele mai răcoroase zile.