Cea mai populară pisică din Ucraina, fugită din calea bombelor, a revenit acasă

Cea mai populară pisică din Ucraina, fugită din calea bombelor, a revenit acasă

Cel mai popular motan din Ucraina, Stepan, fugit în urmă cu câteva luni din calea bombelor, a revenit din Franța în Ucraina, alături de „iubită”.

Motanul a trăit în Franța timp de mai multe luni alături de proprietarul său, după ce apartamentul lor din Harkov a fost distrus de o rachetă rusească.

Bloggerul pufos s-a întors acum în Ucraina împreună cu „iubita”, Stephanie, scrie presa din Ucraina.

„Bloggerul cu patru picioare” spune că a reușit să strângă peste 15.000 de dolari pentru a ajuta mai multe organizații de protecție a animalelor, precum și grădinile zoologice din Nikolaev și Harkov.

picica-stefan
Foto: Instagram

Într-o postare făcută de stăpâna lui Stepan, Anna, se arată: "Acest lucru este cu adevărat grozav, vă mulțumesc tuturor pentru bunătatea și sprijinul vostru. Prin urmare, anunțăm o nouă strângere de fonduri pentru nevoile animalelor”.

ADVERTISING

În imagine, pisica pozează pe fundalul Primăriei din Liov.

image-32
Foto: Instagram

Pentru că postarea este însoțită de comentarii în care oamenii întreabă de „iubita” lui Stepan, Stephanie, apare și o fotografie cu cele două pisici: "Nu vă faceți griji, Stephanie este cu noi!".

Motanul are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Twitter și Instagram, şi, alături de stăpâna sa, a trebuit să fugă de războiul din Ucraina. Stepan a câștigat marele premiu la World Influencers and Bloggers Awards, la Cannes.

În noiembrie 2021, Britney Spears a vorbit despre Stepan într-o postare, cu peste 1,1 milioane de aprecieri. Şi casa de modă italiană Valentino a publicat o reclamă pentru una dintre gențile sale, înfățișându-l pe motanul Stepan.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După bombardamentele violente din Harkov, Stepan și familia sa au evadat în Polonia, iar apoi World Influencers and Bloggers Association i-a ajutat să găsească o casă în Franța. Din luna martie, s-au aflat cu toţii în siguranţă pe Coasta de Azur.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇