Actorii din Friends vorbesc despre reuniunea de 17 ani pentru episodul special, care va fi difuzat pe 27 mai (Video)

Actorii din Friends vorbesc despre reuniunea de 17 ani pentru episodul special, care va fi difuzat pe 27 mai (Video)

Joey şi-ar fi deschis un magazin de sandvişuri, Monica s-ar fi luat la întrecere cu alte mame la vânzările de produse gătite organizate în scop caritabil la şcoală, iar Rachel ar fi înfiinţat propria linie vestimentară. Asta îşi imaginează vedetele din ”Friends” că ar fi făcut personajele lor la 17 ani după încheierea serialului comic de succes, în 2004.

'Friends' Reunion: Cast Reflects on Beloved Show Before "Emotional" Special | PEOPLE

Înaintea unei reuniuni speciale care va fi difuzată săptămâna viitoare, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc şi Matthew Perry au vorbit într-un interviu acordat revistei People despre reuniunea şi amintirile cu care au rămas în urma serialului.

”Întotdeauna am simţit că Monica ar face ceva competitiv cu alte mame, luându-se la întrecere cu ele. Indiferent dacă este vorba de vânzarea de produse gătite la şcoală, sau ceva de genul acesta. Ar fi aşa de enervantă. Ar fi şefa PTA (asociaţia de părinţi şi profesori, n.r.)”, a declarat Cox pentru People.

„Joey ar fi deschis un lanţ de magazine de sandvişuri”, a spus la rândul său LeBlanc.

”Şi ar fi mâncat toate sandvişurile”, a glumit Perry.

Serialul ”Friends”, care prezintă întâmplările prin care trec şase tineri din New York, a fost una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune în anii ’90 şi a revenit recent în atenţia publicului datorită platformelor de streaming, unde se numără printre cele mai vizionate programe la nivel mondial.

FRIENDS Reunion Special (2021) Teaser Trailer | HBO MAX

Reuniunea fără scenariu, difuzată pe HBO Max la data de 27 mai, se va bucura de prezenţa unor invitaţi celebri, printre care Lady Gaga, Justin Bieber, Reese Witherspoon sau David Beckham, dar şi a unor actori care au jucat roluri secundare în ”Friends”, cum ar fi Janice, Richard şi Gunther.

Timpul petrecut împreună pentru reuniune a fost ”ca în familie”, a declarat Aniston. ”Nu am surori. Bănuiesc că aşa sunt surorile”, a spus ea.

Schwimmer a declarat că la încheierea seriei originale, în 2004, a luat din biroul personajului său, paleontolog, plăcuţa pe care scria ”Profesor Geller”.

ADVERTISING

Kudrow a spus că a luat inelele lui Phoebe ca amintire şi legitimaţia de acces în studioul în care a fost filmat serialul.

Interviul va fi publicat în ediţia de vineri a revistei People.

Filmările episodului special din "Friends" au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, acestea având loc în cele din urmă luna trecută, la Burbank, în California.

Potrivit site-ului revistei Variety, cei şase actori, care sunt şi co-producători executivi ai episodului reuniunii, au negociat o sumă de 2,5 milioane de dolari fiecare pentru filmarea acestui episod unic.

ADVERTISING

Iată alte ştiri despre vedete, muzică şi filme:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇