Victorie dramatică pentru SCM Râmnicu Vâlcea la Odense, în Liga Campionilor

Victorie dramatică pentru SCM Râmnicu Vâlcea la Odense, în Liga Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea a obţinut o victorie formidabilă în deplasare cu echipa daneză Odense Handbold, scor 26-25 (13-10), duminică seara, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus dramatic într-un meci pe care l-a controlat în cea mai mare parte a sa. De remarcat că în tur, Odense a câştigat cu 30-21 la Râmnicu Vâlcea.

Odense a început mai bine şi a condus cu 2-0. Au urmat cinci goluri consecutive ale echipei vâlcene (2-5), care şi-a mărit avantajul la şase goluri, 10-4, după o altă serie de patru goluri. Echipa antrenată de Florentin Pera a intrat la pauză cu un avans de trei goluri, 13-10.

ADVERTISING

CSM București, victorie mare pe teren propriu în Liga Campionilor

Odense a presat tot mai mult şi, pe fondul erorilor făcute de echipa vâlceană, a reuşit egalarea, 18-18 (45). Odense a avut o serie de patru goluri la rând şi a condus cu 20-18, dar Vâlcea a egalat, 20-20, iar apoi s-a mers cap la cap până la final. Kristina Liscevic Nikolic a marcat pentru 26-25, când mai erau 19 secunde, dar danezele au ratat ultimul atac, deşi au avut şi superioritate în ultimele patru secunde.

Pentru SCM au marcat Kristina Liscevic 4 goluri, Evgenija Minevskaja 6, Mireya Gonzalez Alvarez 4, Zeljka Nikolic 3, Marta Lopez Herrero 2, Cristina Florica 2, Maren Nyland Aardahl 2, Asma Elghaoui 2, Jelena Trifunovic 1.

ADVERTISING

Ambii portari ai echipei vâlcene au avut evoluţii remarcabile, Daciana Hosu a reuşit să apere 11 mingi (38% procentaj), iar Diana Ciucă 4 (36%).

Golurile echipei daneze au fost reuşite de Mie Enggrob Hoejlund 6, Cornelia Nycke Groot 6, Freja Cohrt Kyndboel 3, Rikke Iversen 3, Anne Cecilie Dornonville de la Cour 2, Lois Abbingh 2, Mia Rej Bidstrup 2, Sara Trier Hald 1.

Meciul a fost arbitrat de lituanienii Tomas Barysas şi Povilas Petrusis, iar delegat EHF a fost danezul Ole Frydkjar Petersen.

Highlights | Valcea vs Odense | Round 2 | DELO EHF Champions League 2020/21

În alte meciuri din grupă, ŢSKA Moscova a învins-o pe Buducnost Podgorica cu 27-23, Podravka Vegeta Koprivnica a pierdut acasă cu Gyori Audi ETO KC, scor 15-33, iar Brest Bretagne Handball a remizat acasă cu BV Borussia 09 Dortmund, 33-33.

ADVERTISING

Clasament:
1. ŢSKA Moscova 23 puncte (13 jocuri)
2. Gyori Audi ETO KC 22 p (13 j)
3. Brest Bretagne Handball 17 p (13 j)
4. Odense Handbold 13 p (13 j)
5. Buducnost 10 p (13 j)
6. SCM Râmnicu Vâlcea 6 p (10 j)
7. BV Borussia 09 Dortmund 5 p (11 j)
8. Podravka Vegeta 2 p (12 j)

SCM Râmnicu Vâlcea va juca pe 14 februarie cu echipa Brest Bretagne Handball, pe teren propriu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Condițiile în care Simona Halep poate reveni pe locul 1 mondial WTA, după Australian Open

Steven Gerrard e furios și îl atacă și pe Ianis Hagi după Hamilton - Rangers: ”Am arătat mai bine cu rezervele pe teren!”

Patru petreceri au fost întrerupte de polițiști, în trei județe - ce amenzi s-au dat

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇