Vestea primită de Ionuț Radu din Anglia după debutul în Premier League

Vestea primită de Ionuț Radu din Anglia după debutul în Premier League

Ionuț Radu (26 de ani), portarul român al englezilor de la Bournemouth, a primit o veste importantă.

Radu a debutat în Premier League profitând de accidentarea brazilianului Neto, colegul său de la Bournemouth, și a evoluat în victoria obținută contra celor de la Burnley (2-1).

Andoni Iraola, antrenorul lui Bournemouth, a anunțat că Ionuț Radu va rămâne în poartă și pentru meciul cu Liverpool din Cupa Ligii Angliei.

După aceea, însă, este de așteptat ca locul lui Ionuț Radu în poarta lui Bournemouth, până la revenirea lui Neto, să fie luat de Mark Travers (24 de ani), goalkeeper chemat de echipa engleză înapoi din împrumutul de la Stoke City.

ADVERTISING

"Împotriva lui Burnely i-am avut doar pe Radu și pe Travers, care a venit să stea pe bancă. L-am cunoscut cu două ore înaintea meciului (n.r. - pe Travers). Nu va putea juca miercuri, astfel că Radu va fi, din nou, singura soluție. Va trebui să chemăm pe unul dintre portarii tineri pentru a sta pe bancă, deoarece Travers a jucat deja în prima rundă din Cupă, cu West Brom", a spus Andoni Iraola, antrenorul lui Bournemouth, potrivit presei din Anglia.

Ionuț Radu este portarul pe care Bournemouth l-a folosit în acest sezon din Cupa Ligii Angliei în două partide, dintre care una fără gol primit.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇