FCSB a învins-o pe CSA Steaua în Liga de Tineret, într-un meci cu scandal

FCSB a învins-o pe CSA Steaua în Liga de Tineret, într-un meci cu scandal

FCSB a trecut de CSA Steaua la nivelul Ligii de Tineret, scor 1-0, la capătul unei partide cu foarte multe turbulențe, nervi și probleme de arbitraj.

La baza din Berceni, acolo unde au asistat la partidă și Elias Charalambous, Mihai Pintili și Vlad Chiricheș, au fost aproape de jucători peste 100 de suporteri, care au avut un duel verbal non-stop cu gruparea militară. A fost primul joc din play-off-ul seriei de Est, din Liga de Tineret.

Un moment care a aprins spiritele a fost cel din minutul 51, când Glonț marca pentru CSA, însă reușita a fost anulată pentru un henț. Au urmat minute bune de proteste la adresa arbitrului Valentin Naidin din Turnu Măgurele, iar câteva minute mai târziu, în urma unui duel anonim de la mijlocul terenului, nervii s-au încins, s-a creat un meleu masiv, dar până la urmă lucrurile s-au potolit. Un rezumat VIDEO al partidei poate fi vizionat pe acest link.

ADVERTISING

În aceeași etapă de play-off din această serie, Farul a trecut cu 7-0 de Concordia Chiajna, iar Sport Team București s-a impus în deplasarea de la Rapid, scor 2-1.

Farul e lideră cu 36 de puncte, urmată de FCSB cu 28 de lungimi și de Sport Team cu 25.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!