Gest controversat al lui Damian Djokovici la adresa patronului de la FCSB? „E o mare problemă”

Gest controversat al lui Damian Djokovici la adresa patronului de la FCSB? „E o mare problemă”

Fotbalistul croat Damian Djokovici, de la FCSB, a marcat unul dintre golurile formației roș-albastre în meciul de la Petrolul Ploiești, scor 2-2, în runda curentă din Superligă.

Fostul campion cu CFR Cluj a marcat în chiar minutul 2 al partidei din Prahova, făcând și un gest controversat imediat după ce mingea a poposit în plasă. El a dus mâna la ureche într-un mod misterios, transmițând, foarte posibil, un mesaj pentru patronul Gigi Becali, care în ultima perioadă l-a criticat și l-a lăsat mai mult pe banca de rezerve, în dauna lui Șut, Lixandru sau Ovidiu Popescu.

ADVERTISING

El a fost întrebat de jurnaliști la finalul partidei despre acest gest și a replicat: „A fost o improvizație, nu era adresat nimănui. Marea problemă e că nu am câștigat, spiritul nostru... Nu e prima dată, s-a întâmplat și cu U Cluj să fim egalați pe final. Trebuie să învățăm din momentele astea. Rezultatul de astăzi nu ne ajută”, a răspuns Djokovici.

„Fiecare jucător își asumă ce se poate întâmpla atunci când vine la FCSB. Trebuie să fii pregătit să joci când trebuie”, a mai adăugat croatul.

Săptămâna viitoare, duminică, FCSB va evolua într-un mare derbi cu Rapid București, acasă, pe Arena Națională, de la 20.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!