Mihai Stoica anunță o revenire esențială la FCSB

Mihai Stoica anunță o revenire esențială la FCSB

FCSB se află într-o perioadă delicată în ceea ce privește rezultatele, având doar o singură victorie în ultimele 4 meciuri, însă managerul general Mihai Stoica vine cu o veste bună.

Unul dintre oamenii din conducerea roș-albaștrilor spune că Vlad Chiricheș, fostul căpitan al naționalei României și jucător la Tottenham, Napoli sau Sassuolo, ar putea fi pe teren în derbiul FCSB – Rapid de duminica viitoare.

Fundașul central de 33 de ani a suferit o accidentare urâtă și de circa 2 luni nu și-a mai putut ajuta echipa, însă la ultimele teste fizice, rezultatele au ieșit foarte bine pentru el: „Chiricheș se antrenează de mâine (n.r. - de luni), va fi prima zi alături de prima echipă. Sunt șanse mari să joace cu Rapid.

ADVERTISING

A avut o zi extrem de importantă joi, când a dat testul isokinetic, el spune dacă piciorul accidentat s-a vindecat. Poți juca și cu deficit, dar nu foarte mare, la el e totul perfect în momentul acesta”, a declarat Stoica la televiziunea OrangeSport.

Vlad Chiriches 2013 - Hall of Fame

Verdictul inițial după accidentarea lui Chiricheș îl dădea out pe stoper până cel puțin în ianuarie 2024, însă recuperarea fotbalistului a mers neașteptat de rapid. Ultima accidentare mai lungă pentru Chiricheș a avut loc tot în 2023, între martie și mai, pe când evolua la Cremonese, în Serie A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB - Rapid are loc duminica viitoare, pe 5 noiembrie, de la 20.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!