Mihai Stoica anunță o revenire esențială la FCSB

Mihai Stoica anunță o revenire esențială la FCSB

FCSB se află într-o perioadă delicată în ceea ce privește rezultatele, având doar o singură victorie în ultimele 4 meciuri, însă managerul general Mihai Stoica vine cu o veste bună.

Unul dintre oamenii din conducerea roș-albaștrilor spune că Vlad Chiricheș, fostul căpitan al naționalei României și jucător la Tottenham, Napoli sau Sassuolo, ar putea fi pe teren în derbiul FCSB – Rapid de duminica viitoare.

Fundașul central de 33 de ani a suferit o accidentare urâtă și de circa 2 luni nu și-a mai putut ajuta echipa, însă la ultimele teste fizice, rezultatele au ieșit foarte bine pentru el: „Chiricheș se antrenează de mâine (n.r. - de luni), va fi prima zi alături de prima echipă. Sunt șanse mari să joace cu Rapid.

ADVERTISING

A avut o zi extrem de importantă joi, când a dat testul isokinetic, el spune dacă piciorul accidentat s-a vindecat. Poți juca și cu deficit, dar nu foarte mare, la el e totul perfect în momentul acesta”, a declarat Stoica la televiziunea OrangeSport.

Vlad Chiriches 2013 - Hall of Fame

Verdictul inițial după accidentarea lui Chiricheș îl dădea out pe stoper până cel puțin în ianuarie 2024, însă recuperarea fotbalistului a mers neașteptat de rapid. Ultima accidentare mai lungă pentru Chiricheș a avut loc tot în 2023, între martie și mai, pe când evolua la Cremonese, în Serie A.

ADVERTISING

FCSB - Rapid are loc duminica viitoare, pe 5 noiembrie, de la 20.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!