Helmuth Duckadam face o declarație plină de sinceritate despre Vlad Chiricheș: "Nu poate!"

Helmuth Duckadam face o declarație plină de sinceritate despre Vlad Chiricheș: "Nu poate!"

Helmuth Duckadam, fostul președintel de imagine al FCSB, face o declarație plină de sinceritate vis a vis de transferul lui Vlad Chiricheș (33 de ani).

FCSB l-a transferat pe Vlad Chiricheș în această vară, liber de contract după plecarea de la Cremonese, însă căpitanul echipei naționale nu poate aduce un plus pentru ca echipa să câștige campionatul.

Crede Duckadam, "Eroul de la Sevilla", cel care spune că, pe lângă Chiricheș, FCSB are nevoie și de un antrenor pe banca tehnică pentru a se putea impune în Superligă, ceea ce imposibil cu Gigi Becali patron.

ADVERTISING

„Nu știu de ce s-a făcut acest transfer, dar Chiricheș nu poate să aducă un plus ca să câștigi campionatul. Ca să aduci un plus, trebuie să ai un antrenor pe bancă. Lotul este destul de valoros ca să câștige campionatul.

La FCSB nu se va schimba nimic cât timp domnul Becali susține echipa. Asta va fi forma de organizare”, a declarat Helmut Duckadam pentru sport.ro.

Vlad Chiricheș a fost eliminat în meciul Nordsjaelland - FCSB 2-0, cel care a peceptluit eliminarea "roș-albaștrilor" din acest sezon de cupe europene.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!