Vlad Chiricheș, apărat din interiorul FCSB după eliminarea cu Nordsjaelland: ”E cel mai important jucător din cariera mea”

Vlad Chiricheș, apărat din interiorul FCSB după eliminarea cu Nordsjaelland: ”E cel mai important jucător din cariera mea”

Vlad Chiricheș a fost aspru criticat din exterior după ce a fost eliminat joi seara în returul cu Nordsjaelland, din turul III preliminar al Conference League, meci pierdut de roș-albaștrii cu scorul de 2-0.

La 33 de ani, fostul fundaș de la Napoli e apărat chiar de Mihai Stoica, manager general la FCSB, care spune că eliminarea a venit după o mare greșeală de arbitraj. El consideră că merită avut încredere în continuare în Chiricheș și că el este cel mai important jucător din vestiarul actual de la FCSB.

ADVERTISING

„A spus el că la experienţa lui n-avea voie să ia al doilea galben, dar, în opinia mea, pot să fiu pus cu spatele la zid, soarta partidei era compromisă. În alcătuirea în care eram atunci, nu puteam marca. În prima repriză am ajuns la poartă, am avut ocazii.

E un concurs de împrejurări la Vlad Chiricheş, în primul meci a fost fără greşeală. Acum a jucat foarte bine, Ingvartsen n-a atins mingea cât a fost el în teren. Primul galben l-a luat după o mare greşeală de arbitraj, el s-a dus doar să explice că ne-a oprit din avantaj pentru a da două 'galbene'. Nu i s-a părut comportamentul lui rău, dar i s-a spus în cască să i se dea galben pentru că vine de departe. N-am auzit aşa ceva. Pentru mine Chiricheş este cel mai important jucător într-un vestiar, în cariera mea. Peste toţi liderii care au fost la Steaua, la Urziceni, la Galaţi. Peste toţi! Obiectivul nostru prioritar este titlul”, puncta MM Stoica la televiziunea OrangeSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB va evolua duminică seara în fața celor de la Poli Iași, de la 21.30, pe Arena Națională, în runda curentă de Superligă, cea cu numărul 6.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!