Verdict dur din partea lui Ion Crăciunescu după derbiul FCSB - Dinamo: O decizie catastrofală

Verdict dur din partea lui Ion Crăciunescu după derbiul FCSB - Dinamo: O decizie catastrofală

Fostul mare arbitru român Ion Crăciunescu, ultimul central român arbitru într-o finală de Champions League, în 1995, a vorbit după deciziile controversate luate de Radu Petrescu în derbiul FCSB – Dinamo, scor 3-2.

Crăciunescu, 70 de ani acum, a analizat faza care a decis rezultatul final, la care Petrescu a acordat penalti pentru FCSB în minutul 76, plus cartonaș roșu pentru Isma Lopez, după un duel cu Man:

"Vă pot spune ceva care să aibă sens, și anume că Radu Petrescu nu trebuia delegat la acest mare derbi, ci unul dintre primii trei arbitri FIFA. Este o fază în care arbitrul este acolo, mingea îi trece prin față, e la câțiva metri, nu are nicio scuză. Dubla decizie a fost o catastrofă pe tot ansamblul ei, pentru că nu a fost nici fault acolo și nu puteai implicit să dai nici cartonaș roșu. El se afla în spatele adversarului său și a jucat mingea regulamentar, a dat în minge și după aceea s-a produs contactul, se vede clar și pe reluări", a fost în primă fază reacția lui Crăciunescu pentru televiziunea DigiSport, la emisiunea Fotbal Club, după joc.

ADVERTISING

Liga 1: FCSB o învinge pe Dinamo după un derbi de poveste, cu două penaltiuri și două eliminări

El s-a referit însă și la penaltiul primit de Dinamo, în prima repriză, după un contact intre Panțîru și Gonzalez: "Acestea chiar sunt gafe enorme care, din păcate, se văd și pe tabela de marcaj. La Panțîru, nu mi se pare că are o mișcare normală cu brațul acolo, deci sincer e penalti și trebuia și galben", și-a încheiat intervenția fostul mare arbitru.

FCSB a învins Dinamo cu 3-2 după un meci în care oaspeții au avut doi eliminați, pe Răuță și Isma Lopez, ambii în ultimul sfert de oră de joc.

ADVERTISING
REZUMAT: FCSB - Dinamo 3-2. Spectacol în derby şi greşeli de arbitraj

Citește și alte știri din fotbal pe SpotMedia.ro:

George Pușcaș, în formă înainte de barajul României cu Islanda. A fost erou pentru Reading în Anglia (Video)

Vești proaste pentru echipa națională. Chiricheș s-a accidentat și poate rata barajul cu Islanda

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!