Ungaria trece surprinzător de Serbia și complică calculele grupei din care România își va afla adversarele din grupa principală

Ungaria trece surprinzător de Serbia și complică calculele grupei din care România își va afla adversarele din grupa principală

Ungaria a realizat o mare surpriză la Campionatul European de handbal feminin și a complicat total calculele grupei C, o grupă din care Romania își va afla următoarele 3 adversare din faza secundă a competiției, din grupele principale.

Sportivele maghiare au demolat Serbia cu 38-26 în etapa secundă a grupei C, victorie la 12 goluri diferență în fața națiunii care tocmai o învinsese în runda precedentă pe campioana mondială Olanda, scor 29-25.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Probleme de lot pentru naționala României înainte de partida cu Norvegia de la Europene

Culmea, Ungaria fusese și ea învinsă în prima etapă, după un meci cu Croația, o națiune care nu spune multe în handbalul feminin, scor 24-22.

Calculele sunt acum complicate, iar în clasamentul intermediar, până la partida Croația – Olanda din această seară, batavele campioane mondiale sunt în afara calificării în grupele principale!

Clasamentul arată în felul următor:

  1. Ungaria 2 puncte 60-50
  2. Croația 2 puncte 24-22
  3. Serbia 2 puncte 55-63
  4. Olanda 0 puncte 25-29

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Kylian Mbappe a ajuns la cota 100 de goluri pentru PSG

Mesaj dur de la Cristina Neagu după partida câștigată cu Polonia la Euro: ”Când câștigăm suntem cele mai bune, fetele de aur”

Organizare haotică la alegeri: Votanții nu au primit confirmări pentru urna mobilă, cine vine dintr-o țară galbenă nu votează!

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖