Probleme de lot pentru naționala României înainte de partida cu Norvegia de la Europene

Probleme de lot pentru naționala României înainte de partida cu Norvegia de la Europene

România înregistrează probleme de lot înaintea ultimei partide din prima fază a grupelor de la EURO 2020, cea cu Norvegia, meci care are loc luni de la ora 21.30, LIVE pe SpotMedia.ro.

Robert Licu, antrenor secund al lotului național de handbal feminin, a anunțat că Ana Maria Țicu nu va evolua în partida împotriva nordicelor din cauza unei accidentări suferite la genunchi.

”În principiu avem o problemă. Ana Maria Țicu are o problemă la genunchi, de aceea am operat și o schimbare. Am avut trei portari pe bancă. Nu știm exact câte jocuri va lipsi Ana. Nu este ceva foarte grav, din păcate nu poate evolua cu Norvegia”, a declarat astăzi Licu în fața mass-mediei din România, într-o ieșire oficială pentru presă, alături de Cristina Neagu, înaintea partidei cu Norvegia, după cum scrie Fanatik.

ADVERTISING

Mesaj dur de la Cristina Neagu după partida câștigată cu Polonia la Euro: ”Când câștigăm suntem cele mai bune, fetele de aur”

Norvegia este multiplă campioană europeană, mondială și olimpică, iar la acest turneu final pleacă clar cu prima șansă din punct de vedere al opiniei pariorilor, dar și mai ales a specialiștilor.

Romania vs Norway IHF Women's Handball World Championship Denmark 2015

”Ar trebui să avem respect pentru Norvegia și ar trebui să ne comportăm ca și cum ne putem ridica la orice nivel. Cel mai mare handicap al nostru a fost lipsa de jocuri de pregătire. Jocul ne arată calitatea și fără aceste jocuri a fost foarte greu să găsim și soluții.

ADVERTISING

Odată cu începerea turneului, încep să găsim și soluții pentru ceea ce înseamnă fazele jocului și putem concretiza și antrenamentele pe care le-am avut. Absolut în toate compartimentele ne putem îmbunătăți jocul. Din păcate și situația dată de lipsa jucătoarelor. Crina și Laura ar fi contat foarte mult, dar suntem văduviți de chestia asta”, mai adăuga Licu, fost mare handbalist român.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Kylian Mbappe a ajuns la cota 100 de goluri pentru PSG

Ghid pentru alegerile parlamentare 2020 - unde, cum și pentru ce votăm

ADVERTISING

România bate un record negativ care data de la Europenele de handbal din 2006

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇