Kylian Mbappe a ajuns la cota 100 de goluri pentru PSG

Kylian Mbappe a ajuns la cota 100 de goluri pentru PSG

Atacantul francez Kylian Mbappe, la doar 21 de ani, a ajuns la cota 100 de goluri marcate doar în 137 meciuri în tricoul echipei Paris Saint-Germain, după ce a înscris un gol în partida de sâmbătă cu Olympique Marseille (3-1), notează EFE.

Campionul mondial devine al cincilea jucător care intră în clubul select a celor care au depăşit 100 de goluri pentru PSG, după Edinson Cavani (200), golgheter absolut all time al grupării pariziene, suedezul Zlatan Ibrahimovic (156), portughezul Pablo Pauleta (109) şi francezul Dominique Rocheteau (100).

ADVERTISING

Transferat în 2017 de la Monaco, în schimbul a 180 milioane euro, Mbappe continuă să bată recorduri la clubul parizian şi în fotbalul francez. El a marcat primul gol la PSG pe 8 septembrie 2017, la doar câteva zile după ce semnase contractul în ultima zi de mercato. El a avut nevoie de 59 minute pentru a marca, la doar 18 ani, golul său de debut la PSG, într-un meci cu Metz.

Ianis Hagi, din nou uitat pe banca de rezerve de Gerrard. A evoluat doar un sfert de oră cu Ross County

ADVERTISING

Pe 7 octombrie 2018, contra lui Lyon, Mbappe a marcat patru goluri, devenind la 19 ani cel mai tânăr jucător care reuşeşte o asemenea performanţă în Ligue 1.

Din cele 100 de goluri, Mbappe a marcat 13 în cupele europene. Contractul lui cu PSG expiră în iunie 2022, dar clubul negociază deja prelungirea lui.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mick Schumacher este noul campion mondial din Formula 2

Jurnal de transfer: Apele române din varza guvernamentală murată cu sare amară

Prima reacție a selecționerului României după calificarea în grupele principale. Ce jucătoare a remarcat tehnicianul

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!