Prima reacție a selecționerului României după calificarea în grupele principale. Ce jucătoare a remarcat tehnicianul

Prima reacție a selecționerului României după calificarea în grupele principale. Ce jucătoare a remarcat tehnicianul

Selecționerul echipei naționale de handbal a României Bogdan Burcea a avut o primă reacție după victoria trupei noastre sâmbătă cu Polonia, scor 28-24 în prima fază a grupelor de la Europenele din Danemarca.

Burcea e mulțumit de atitudinea avută de fetele noastre în partea secundă a jocului cu Polonia, după ce în prima repriză sportivele în alb și roșu au condus clar, scor 15-11 la pauză.

Highlights | Poland vs Romania | Preliminary Round | Women's EHF EURO 2020

”Încă o dată am avut un start de joc ceva mai greu, am avut minus cinci goluri, dar ne-am dezvoltat foarte bine jocul nostru în partea secundă, ne-am îmbunătățit apărarea pas cu pas, iar în final am reușit să câștigăm la o diferență de 4 goluri. Așa cum am spus și înainte, Polonia este o echipă bună. Nu le-am spus multe lucruri la pauză, doar ce le-am transmis și înainte de joc, că nu aș vrea să vedem același film cu noi din repriza a doua a partidei cu Germania. Cam asta a fost”, a fost declarația făcută după joc de Burcea, pentru cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Din punct de vedere al jucătoarelor remarcate pe teren, Burcea a ținut să le amintească pe: ”Laura Popa și Anca Polocoșer s-au apărat foarte bine în repriza a doua. Lorena Ostase și Cristina Laslo ne-au ajutat mult ofensiv și defensiv. Vreau să le mulțumesc și să le felicit pentru acest meci, le urez succes și pe viitor”, a mai adăugat selecționerul român.

EHF a semnalat principala problemă a naționalei României, pe lângă dependența de jocul Cristinei Neagu

România mai are de jucat în prima grupă cu Norvegia luni de la ora 21.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro, iar apoi urmează să evoluăm în grupele principale cu, cel mai probabil, Olanda, Croația și Serbia.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Dinamo Kiev, victorie în inferioritate numerică în Ucraina. Mircea Lucescu, lider în continuare

Antrenorul lui CSM București laudă o altă jucătoare în afară de Neagu după succesul cu Polonia: A luat presiunea de pe Cristina

Orban: E o zi decisivă pentru România. Nu vă luați după cei care spun că e periculos să mergi la vot!

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇