Unde va evolua FCSB pe teren propriu în marele derbi cu Universitatea Craiova, după ce a făcut o cerere pentru stadionul ”Arcul de Triumf” - presă

Unde va evolua FCSB pe teren propriu în marele derbi cu Universitatea Craiova, după ce a făcut o cerere pentru stadionul ”Arcul de Triumf” - presă

FCSB știe unde va evolua pe teren propriu în runda viitoare cu CS Universitatea Craiova, în marele derbi din etapa a doua a Ligii 1.

Chiar dacă au făcut cerere pentru a evolua acasă pe noul stadion construit ”Arcul de Triumf”, cei de la FCSB nu vor juca acolo partida cu oltenii.

Echipa din Berceni ia în calcul și Arcul de Triumf, dar și noul stadion Ghencea pentru jocurile de acasă, însă până atunci va evolua cu Craiova pe Național Arena, după cum informează cei de la DigiSport.

Managerul general Mihai Stoica a anunțat faptul că FCSB a făcut deja o cerere pentru Arcul de Triumf, însă nu a primit niciun răspuns la ea: ”Am făcut cerere pentru a juca pe Arcul de Triumf, așteptăm răspuns. N-am făcut la Ghencea, dar probabil că o vom face. Ați văzut, mesajul este pacifist, nu are rost să ne certăm cu nimeni.

ADVERTISING

Dacă oamenii vor într-adevăr să facă bani cu stadionul, nu doar să fie o gaură la buget, la fel cum este echipa de fotbal... Echipa la care am activat a făcut performanțe în Ghencea!”, a punctat Stoica într-o conferință de presă.

Jocul dintre FCSB și Craiova va avea loc duminica viitoare, 25 iulie, de la ora 21.30, pe Arena Națională, așadar, LIVE pe SpotMedia.ro.

Ambele noi arene amintite mai sus au fost deja inaugurate, Ghencea prin amicalul Steaua - OFK Beograd, iar arena de lângă Mănăstirea Cașin cu jocul test de rugby dintre naționalele României și Argentinei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Reducere salarială drastică în viitorul contract al lui Ronaldo la Juventus. Ar câștiga de trei ori mai puțin în comparație cu Leo Messi

A murit şi al doilea angajat de la Petromidia, transferat în Germania

Prima partidă bifată de Dennis Man la Parma după trei luni de absență

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!