Reducere salarială drastică în viitorul contract al lui Ronaldo la Juventus. Ar câștiga de trei ori mai puțin în comparație cu Leo Messi

Reducere salarială drastică în viitorul contract al lui Ronaldo la Juventus. Ar câștiga de trei ori mai puțin în comparație cu Leo Messi

Juventus Torino e hotărâtă să îl țină în lot pe Cristiano Ronaldo, marele star portughez, însă i-a propus acestuia o reducere substanțială a salariului pe care îl are la fosta campioană a Italiei.

Oamenii din conducerea lui Juve i-au făcut o propunere am putea spune bizară fostului multiplu câștigător de Champions League și al Balonului de Aur.

La 36 de ani, Cristiano e așteptat să revină la finele lui iulie pentru a începe pregătirea alături de Juve, acest an fiind ultimul de contract pentru lusitan în Italia.

ADVERTISING

Juve își dorește prelungirea pe cel puțin încă un sezon cu Ronaldo, însă acesta va trebui să accepte o reducere drastică a salariului său, care acum este cotat la 31 de milioane de euro stagional.

Astfel, președintele Agnelli i-a propus deja lui Ronaldo un contract valabil până în 2023, dar cu un salariu anual de doar 20 de milioane, după cum scrie reputatul jurnalist italian Nicolo Schira.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dacă într-adevăr Ronaldo va accepta această sumă, el va câștiga de trei ori mai puțin decât Leo Messi, care s-a înțeles cu Barcelona pentru un nou contract, renunțând și el la 50 la sută din vechiul salariu. El va câștiga totuși 72 de milioane de euro pe an în următoarele 5 stagiuni.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ionuț Radu a apărat două penaltiuri pentru Inter Milano (Video)

Primele cazuri de infectare cu noul coronavirus la sportivii ajunși la Jocurile Olimpice de la Tokyo

ADVERTISING

Suflantele de frunze: Sunt interzise pentru că sunt gălăgioase şi poluează, dar se folosesc intens în Bucureşti

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!