Un patron din Liga 1 cedează gratis echipa: "Nu vreau niciun ban"

Un patron din Liga 1 cedează gratis echipa: "Nu vreau niciun ban"

O echipă din Liga 1 ar putea fi cedată gratis.

Valeriu Iftime a anunțat că vrea să iasă din fotbal și nu solicită niciun ban în schimbul acțiunilor pe care le deține la FC Botoșani.

"Dacă găsesc un investitor aș ceda echipa, aerul din fotbalul românesc nu e respirabil pentru mine. Nu producem spectacol, nu avem o imagine coerentă, e și din cauza acestor patroni. Eu fac fotbal din responsabilitate socială. Vreau să plec, fotbalul românesc nu produce absolut nimic, fotbalul nostru e plin de angoase, nu e nicio plăcere", a spus Iftime într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Nu e un an bun pentru mine din punct de vedere financiar, iar banii vor fi din ce în ce mai puțini de acum înainte. Dacă FCSB nu mai cumpără, e rău pentru toți, vedeți că noi nu vindem în Europa. Noi mimăm fotbalul, cu greșeli impardonabile de arbitraj, cu patroni excentrici, mă enervează și îmi consumă viața, mă scoate din circuitul normalității mele. Voi găsi o soluție, e un club cu un reglaj fin bine făcut, dar l-aș da fără nicio remușcare, l-aș da pe nimic, nu vreau niciun ban, vreau să vină cineva să garanteze că îl susține cel puțin 3 ani, echipa nu are nicio datorie, niciun litigiu", a adăugat Iftime.

ADVERTISING

4 este locul ocupat de FC Botoșani în clasamentul Ligii 1.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇