Un meci din Liga Campionilor a fost anulat din cauza apariției unui caz de coronavirus

Un meci din Liga Campionilor a fost anulat din cauza apariției unui caz de coronavirus

O partidă din cadrul primului tur preliminar al UEFA Champions League a fost azi anulată de către forul european după apariția unui caz de coronavirus în cadrul echipei oaspete.

E vorba de partida KI Klaksvik (Feroe) – Slovan Bratislava (Slovacia), după ce luni, 17 august, a fost anunțat că unul dintre jucătorii lui Slovan a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Acest jucător, al cărui nume nu a fost dat publicității, a evoluat sâmbătă în campionatul slovac de fotbal, în partida cu FC ViOn Zlate Moravce.

ADVERTISING

Neymar ar putea rata finala Champions League din cauza unui motiv..stupid

Jucătorii de la FC ViOn Zlate Moravce au intrat toți în carantină și vor rata meciul de Cupă cu FK Podkonice. În timp ce UEFA s-a sesizat despre acest caz și a luat decizia de a anula partida de azi, urmând a lua o decizie finală în curând.

Cel mai probabil, slovacii vor pierde cu 3-0 la masa verde, așa cum s-a întâmplat și în finala rundei de calificări din Champions League, atunci când Linfield a câștigat la masa verde cu Drita din Kosovo, după ce la ex-iugoslavi au apărut câteva cazuri de COVID-19.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tot miercuri va avea loc și partida dintre Floriana și CFR Cluj, din aceeași fază a Ligii, cu începere de la ora 22, LIVE pe SpotMedia.ro.

Partida dintre Floriana și CFR Cluj va putea fi urmărită și în România

Iată și alte subiecte interesante pe SpotMedia.ro:

Ayrton Senna, desemnat cel mai rapid pilot din istoria Formulei 1

O echipă din Republica Moldova anunță că îl dorește pe...Leo Messi

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇