O echipă din Republica Moldova anunță că îl dorește pe...Leo Messi

O echipă din Republica Moldova anunță că îl dorește pe...Leo Messi

Deși Inter, PSG sau Manchester City abia așteaptă să obțină semnătura lui Leo Messi, omul care e atât de aproape acum să părăsească în premieră pe FC Barcelona, o echipă din Republica Moldova a…”intrat pe fir” și vrea să facă o..”ofertă de nerefuzat”.

După umilința cu Bayern, scor 2-8 în sferturile Ligii Campionilor, mai multe zvonuri au apărut în presa internațională conform cărora Messi ar urma să părăsească gruparea catalană la vară.

Bayern Munchen o învinge pe Barcelona cu 8-2 și se califică în semifinalele Ligii Campionilor

ADVERTISING

S-a vorbit cel mai mult de varianta Inter, acolo unde la Milano deja se spune că marele argentinian și-a cumpărat o nouă casă. Printre atâtea variante însă de mare calibru a apărut și o...glumă de ofertă, venită din Divizia Națională din Moldova.

E vorba de gruparea FC Petrocub Hînceşti, care şi-a arătat interesul pentru Lionel Messi, printr-un anunț mai degrabă umoristic pe Facebook: ”Mundo Deportivo scrie că Lionel Messi vrea să se despartă de Barcelona în acest intersezon.

Cât nu a plecat la Inter - noi credem că am putea găsi soluţii la cazare la Hînceşti, chit că şi condiţiile de impozitare în Moldova sunt mult mai ok decât în Spania”, se arată în postarea făcută de clubul moldav în care apare într-o fotografie chiar decarul Barcei.

ADVERTISING

Iată și alte știri interesante despre Leo Messi pe SpotMedia.ro:

Reacția lui Leo Messi după ce a pierdut titlul în fața celor de la Real Madrid

Președintele Barcelonei, despre posibila plecare a lui Leo Messi

D.A.

Lionel Messi - The Legend of FC Barcelona

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇