Reacția lui Leo Messi după ce a pierdut titlul în fața celor de la Real Madrid

Reacția lui Leo Messi după ce a pierdut titlul în fața celor de la Real Madrid

Lionel Messi, superstarul argentinian şi căpitanul echipei FC Barcelona, a criticat jocul prestat de catalani, învinşi suprinzător pe teren propriu de Osasuna Pamplona cu scorul de 2-1, joi seara, în etapa a 37-a şi penultima din acest sezon al campionatului Spaniei, în urma căreia titlul de campioană a fost adjudecat de Real Madrid.

"Nu ne aşteptam la asta şi nu ne doream să încheiem în această manieră, dar ce s-a întâmplat este de fapt un rezumat al întregului an. Am fost o echipă foarte inconstantă, foarte slabă, învinsă în intensitate sau dorinţă, care a primit goluri cu uşurinţă. Am pierdut multe puncte acolo unde nu ar fi trebuit să pierdem. Real Madrid şi-a făcut treaba, nu a pierdut niciun meci de reluare, dar şi noi le-am făcut misiunea uşoară. Trebuie să ne facem autocritica, începând cu jucătorii, dar este nevoie de autocritică globală", a spus Messi.

"Real a meritat, dar noi suntem Barca şi avem obligaţia să câştigăm toate meciurile. Am mai spus-o şi acest moment a venit, că dacă vom continua în această manieră, va fi foarte dificil să câştigăm Liga Campionilor. Şi s-a verificat astăzi (joi) acest lucru pentru La Liga. Dar va trebui să ne schimbăm în profunzime dacă vrem să ne batem pentru Liga Campionilor, pentru că altfel, meciul cu Napoli va fi pierdut şi el", a conchis atacantul argentinian.

Real Madrid a cucerit, joi seara, al 34-lea său titlu de campioană a Spaniei la fotbal, după ce a învins-o pe Villarreal cu scorul de 2-1, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 37-a, penultima a sezonului.

Real a obţinut primul său titlu din 2017 încoace, întrerupând hegemonia rivalei FC Barcelona.

Echipa antrenată de Zinedine Zidane are acum şapte puncte avans faţă de FC Barcelona, învinsă surprinzător pe teren propriu de Osasuna Pamplona cu scorul de 2-1. Jose Arnaiz (16) şi Roberto Torres (90+4) au marcat pentru oaspeţi, în timp ce golul catalanilor a fost înscris de Lionel Messi (62), din lovitură liberă. Osasuna a jucat cu un om mai puţin din min. 77, când a fost eliminat Enric Gallego.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇