Neymar ar putea rata finala Champions League din cauza unui motiv..stupid

Neymar ar putea rata finala Champions League din cauza unui motiv..stupid

Marele atacant brazilian Neymar ar putea rata finala UEFA Champions League în care este angrenat cu PSG din cauza unui motiv extrem de stupid.

Marți seară, parizienii au trecut de RB Leipzig din Germania cu 3-0 și în principiu așteaptă duminică la Lisabona în finală o altă trupă teutonă, e vorba de marea favorită Bayern, care trebuie să treacă astăzi de Olympique Lyon, de la ora 22, LIVE pe SpotMedia.ro.

Ce spune Thomas Tuchel despre calificarea celor de la PSG în finala Ligii Campionilor. Aventura sa în fotbal a pornit de la Mediaș în 2011

ADVERTISING

Neymar a fost însă singurul jucător după meciul cu RB care a făcut schimb de tricouri cu un adversar german, încălcând flagrant protocolul dictat de UEFA. Pentru un asemenea gest, așa cum s-a vehiculat înainte de începerea Final 8 din Portugalia, medicii ar putea cere 12 zile de carantină.

La final de partidă, Neymar a făcut schimb de tricou cu neamțul Halstenberg, fundașul central al lui Leipzig, chiar în fața arbitrului din Olanda Bjorn Kujpers. Din cauza pandemiei de coronavirus, jucătorii nu mai au voie să facă acest lucru, iar faptul că a încălcat protocolul UEFA îl poate face să fie out din finală, după cum susține cotidianul britanic The Sun.

ADVERTISING

Rămâne de văzut dacă UEFA se va sesiza și ce măsuri va lua în acest caz, având în vedere că în protocol se stipulează clar "Jucătorilor li se recomandă să nu își schimbe tricourile".

Iată și alte subiecte importante pe care le puteți urmări pe SpotMedia.ro:

Hotelurile și restaurantele își închid porțile timp de o oră, în semn de protest fată de tratamentul incorect aplicat de Guvern: ”Suntem 400.000. Contează?”

Noi coduri portocalii și galbene de furtuni. Prognoză specială de ploi pentru zilele astea, în Capitală

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇