Un fotbalist român îi răspunde lui Hagi: "Eu sunt invizibil? Lăsați-mă să mă prezint"

Un fotbalist român îi răspunde lui Hagi: "Eu sunt invizibil? Lăsați-mă să mă prezint"

Gică Hagi a reușit să supere un fotbalist român după ultimele declarații făcute.

„Regele” i-a reproșat lui Edi Iordănescu neconvocarea lui Virgil Ghiță, fostul său elev de la Viitorul, despre care a spus că „e singurul român care joacă titular în Polonia”.

Auzind această declarație, mijlocașul Ronaldo Deaconu s-a arătat iritat și a ținut să îi dea un răspuns lui Hagi.

”M-a sunat cineva din România și mi-a zis 'Băi, Rony, tu ești invizibil pentru toată lumea, mă… Uite ce a zis Hagi'. Și mi-a dat articolul. Îmi dau seama că este o luptă între titani, sunt polemici la nivel înalt în fotbal, dar cum să fie Ghiță singurul român care joacă titular în Polonia? Eu nu exist?Eu înțeleg să stau cuminte în banca mea, să fiu modest și să-mi aștept rândul, dar când aud că până și pentru 'Rege', care m-a dorit foarte tare cu un an în urmă, sunt invizibil… Mie și acum îmi pare rău că am ales milioanele din China în detrimentul Farului, pentru că e cea mai mare greșeală a mea în fotbal, iar în România m-aș întoarce doar la Farul, pentru că acolo este fotbal adevărat, ofensiv.

ADVERTISING

Scuzați-mi lipsa de modestie, dar să mă mai prezint și eu dacă n-are cine să o facă. Adică, dacă n-am agent puternic, club puternic, interese puternice…. Nu e doar Ghiță titular în Polonia. Eu sunt jucător de bază al echipei de 20 de meciuri în Polonia, campionat puternic, imediat sub cele cinci de top ale Europei, am reușite, sunt titular meci de meci. Încă din iarnă, echipe mari din Polonia s-au interesat de mine. În ultimele trei sezoane, am jucat titular, adică 60 de meciuri la Gaz Metan, toate meciurile în China și 20 de meciuri în prima ligă a Poloniei, 90 de meciuri în total jucate titular, 45 de goluri sau pase de gol. Concret, statistica nu minte. Un gol sau o pasă de gol la două meciuri jucate și sunt invizibil pentru staff-ul selecționerului. Nu mi-au dat un telefon, nu au venit o dată la un meci. Păi domnul Edi, cu respect, aveți aici stațiune montană frumoasă, meciuri tari, stadioane pline", a spus Ronaldo Deaconu pentru Digi Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ronaldo Deaconu a ajuns în vară la Korona Kielce, echipă de pe locul 16 din Polonia. El are 20 de meciuri disputate în acest sezon, dintre care 17 ca titular. A dat un gol și a oferit 4 pase decisive.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇