Gică Hagi acuză absența unui jucător de la echipa națională: "Am tăcut, dar acum trebuie să vă spun"

Gică Hagi acuză absența unui jucător de la echipa națională: "Am tăcut, dar acum trebuie să vă spun"

Pe lângă absența fiului său, pe Gică Hagi l-a mai nemulțumit și faptul că Edi Iordănescu a ignorat un alt jucător.

„Regele” s-a arătat nemulțumit de faptul că de la echipa națională lipsește Virgil Ghiță, un fotbalist crescut de el care în prezent joacă în Polonia, la MKS Cracovia, echipă de pe locul 7. El are 32 de meciuri, dar nu a fost convocat de Iordănescu.

„Am tăcut, dar acum vin să spun un lucru. Ghiță a ieșit în statistica din Marca de acum un an în top 3 jucători U23 din Europa, înaintea lui Kounde! Și Ghiță nu poate face parte din lotul național deși joacă titular meci de meci și este între primii U23 din Europa?

ADVERTISING

Ăia de afară fac o statistică și arată că e foarte bun, dar pentru români nu e! De ce nu e stela echipa națională Ghiță? Că e între primii 3 din Europa sub 23 de ani. Înaintea lui Kounde, domnilor, care e cumpărat de Barcelona! De ce nu e convocat la lot? Dați-i telefon lui Edi și întrebați-l! Ghiță joacă titular meci de meci! Singurul român din Polonia care joacă meci de meci! Și nu e convocat!? Nu a jucat în România la o echipă dintre primele 5, care joacă fotbal? A fost la toate loturile naționale! Atunci cum facem? Ce crede acest băiat?”, a spus Hagi la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISING

Pentru partidele cu Andorra și Belarus, Edi Iordănescu i-a ales pe Adrian Rus, Ionuț NEdelcearu, Radu Drăgușin și Andrei Burcă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!