Cătălin Cîrjan reacționează după ce Hagi a cerut să fie interzis pe viață la echipa națională

Cătălin Cîrjan reacționează după ce Hagi a cerut să fie interzis pe viață la echipa națională

Mijlocașul formației Arsenal Londra, Cătălin Cîrjan, a reacționat după ce Gică Hagi a cerut să fie interzis pe viață la echipa națională.

„Regele” a făcut această solicitare în contextul în care Cîrjan a refuzat să se prezinte la lotul U-20 al României, nemulțumit că nu a mai fost chemat la selecționata U-21.

După criticile primite din partea lui Hagi, Cîrjan a publicat un mesaj pe Facebook în care susține că nu are gândul să se coboare la acest nivel.

"Când oamenii buni sunt jigniți, aceștia aleg să tacă. Dar nu pentru că nu știu să se apere, ci pentru că sunt conștienți că nu are rost să se coboare la nivelul celor care îi critică. Oamenii inteligenți se apără cu tăcerea și atacă doar cu indiferența", e mesajul publicat de Cîrjan.

ADVERTISING

Reacția lui Cîrjan a venit după declarațiile foarte dure făcute de Gică Hagi care l-au vizat și pe el.

”Nu pot să accept jucători care au crescut în străinătate și uită că sunt români. Uitați-i! Nu sunt români. A fi român înseamnă că oricând te cheamă, trebuie să răspunzi. Ei sunt români, nu sunt italieni. Naționalitatea lor e română. Sunt români sută la sută. Nu vorbesc de cât sunt de valoroși. Dintre ei sunt jucători care îmi plac foarte mult, dar nu putem sa ne rugăm de un jucător. Dacă vrei să vii, bine, dacă nu, să fii sănătos, fă performanță unde vrei, dar nu ne rugăm. Avem jucători buni, care joacă în țară! Foarte, foarte buni. E o pierdere când un jucător e valoros, când iubește România, când dă totul", a spus Hagi la Digi Sport.

ADVERTISING

Cătălin Cîrjan face parte din lotul echipei mari de la Arsenal Londra, dar nu a apucat să debuteze încă sub comanda lui Mikel Arteta.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇