Un fotbalist român a izbucnit în lacrimi după o gafă a FRF: Forul lui Burleanu s-a răzgândit după doar o oră

Un fotbalist român a izbucnit în lacrimi după o gafă a FRF: Forul lui Burleanu s-a răzgândit după doar o oră

Un fotbalist român a izbucnit în lacrimi după o gafă comisă de Federația Română de Fotbal.

Portarul Robert Matei (16 ani), legitimat în Italia la Ternana, a primit o convocare la lotul U-17 al României pentru partida cu Macedonia de Nord. A fost informat de conducerea italienilor și a fost foarte fericit că va ajunge la națională, însă după doar o oră a fost sunat și i s-a transmis că nu va mai merge la echipa națională.

În acel moment, el a izbucnit în lacrimi, conform ProSport, fiind foarte dezamăgit că după doar o oră a aflat că nu va mai fi prezent la națională. De fapt, FRF i-a transmis convocarea din greșeală, deoarece el nu făcea parte din planurile selecționerului Ion Marin.

ADVERTISING

"Inițial, selecționerul Ion Marin a dorit pentru această acțiune un lot din care să facă parte trei portari. Ulterior, acesta a decis să mizeze pe doar doi portari. Acesta e motivul pentru care convocarea pentru Robert Matei a fost anulată. Team managerul lotului U17 a explicat situația atât clubului, cât și tatălui jucătorului", a transmis FRF.

În ultima perioadă, mai mulți fotbaliști din străinătate au refuzat să mai vină la loturile de juniori din cauza angajaților FRF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!