"Noul Hagi" refuză convocarea la naționala României până la schimbarea selecționerului: "Nu avem ce face"

"Noul Hagi" refuză convocarea la naționala României până la schimbarea selecționerului: "Nu avem ce face"

Numărul jucătorilor care refuză convocarea la loturile naționale este în creștere.

Ultimul intrat pe această listă este mijlocașul Adrian Caragea, un jucător de 17 ani legitimat în Italia, la Sassuolo U18.

Jucătorul a fost prezentat de jurnaliștii italieni ca fiind "noul Hagi" și a impresionat la juniorii lui Sassuolo. Totuși, deși a fost golgheter la loturile de juniori, el nu a fost convocat la ultima acțiune a naționalei U18 a României. Iar familia sa a anunțat că a decis ca jucătorul să nu mai accepte nicio viitoare convocare până când selecționerul Daniel Mogoșanu nu va fi demis.

ADVERTISING

"Tot timpul antrenorul avea ceva cu el. Îl certa, îi spunea că se crede valoare, chestii de-astea de-l demotivau. Juca la echipele de juniori în echipă cu Mazilu și Borza de la Farul, Adi avea 37 de goluri în campionat și Adrian Mazilu 6. Acesta este doar un exemplu.

Copilul a fost afectat că n-a fost convocat. Nici nu va mai veni la națională cât timp acolo este domnul Mogoșanu. E mai bine pentru băiat să stea la club, dacă nu e apreciat. Niciodată nu va întoarce spatele României, dar până nu se schimbă selecționerul nu avem ce face", au spus părinții lui Adrian Caragea, conform ProSport.

ADVERTISING

Caragea a fost crescut de Gică Hagi la Viitorul, iar la vârsta de 16 ani a fost transferat de italienii de la Sassuolo.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇