Un fotbalist de la Real Madrid, testat pozitiv cu noul coronavirus

Un fotbalist de la Real Madrid, testat pozitiv cu noul coronavirus

Atacantul sârb al echipei Real Madrid, Luka Jovic, a fost testat pozitiv la coronavirus vineri, a comunicat clubul spaniol, precizând că acesta este în prezent izolat la domiciliul său şi va rata următoarele partide ale ”galacticilor”, scrie EFE.

Gruparea din La Liga a menţionat că indisponibilitatea lui Jovic este o pierdere pentru echipă mai ales că el era într-o formă foarte bună, după ce a reuşit trei goluri la naţionala ţării sale şi a oferit pase de gol în meciurile din Liga Naţiunilor.

Luna trecută, procurorii sârbi au anunţat că au demarat urmărirea în justiţie a fotbalistului Luka Jovic pentru violarea regulilor autoizolării pe perioada stării de urgenţă în timpul pandemiei de coronavirus, în martie.

ADVERTISING

Procuratura a cerut şase luni de închisoare pentru atacantul Realului, deoarece Jovic nu a respectat protocolul sanitar la revenirea din Spania. Potrivit legii din Serbia, tribunalul trebuie să confirme rechizitoriul depus de procuratură.

Jovic a avut posibilitatea de a plăti o amendă de 3,5 milioane de dinari (35.000 de dolari), care l-ar fi scutit de punerea sub acuzare.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇