Planul măreț al lui Gică Hagi, făcut public

Planul măreț al lui Gică Hagi, făcut public

Gică Hagi are un plan măreț pe care vrea să îl pună în aplicare după ce a demisionat din funcția de manager tehnic de la Viitorul Constanța.

„Regele” a luat un credit de 3.5 milioane de euro și caută noi investitori pentru Viitorul.

Planul său este să facă o echipă puternică, în așa fel încât să nu mai fie obligat să vândă jucători. Iar obiectivul pe termen scurt este calificarea în grupele Europa League.

"În măsura în care vom găsi și investitori, acesta este obiectivul. Pentru asta am venit la Viitorul. Să lăsăm jucătorii să se maturizeze și să nu-i mai vindem an de an pe cei mai buni. Să îi lăsăm să crească, să ajungă la echipa națională, să ne ajute să ne batem la campionat, în cupele europene, să încercăm să facem performanțe și asta înseamnă să intrăm în grupe. Deocamdată, nu cred că se poate mai mult de grupele Europa League, dacă ne uităm la nivelul campionatului nostru. Și asta ar fi o performanță, nu văd nicio echipă românească să aibă capacitatea să meargă în grupele Champions League", a spus președintele Viitorului, Gică Popescu, pentru Fanatik.

ADVERTISING

Totodată, Popescu a explicat și cu ce se ocupă Hagi după ce a demisionat.

"Păi nu stă, se duce toată ziua la grupele de copii, la Academie, e lucrul pe care și l-a dorit întotdeauna, vorbește cu antrenorii toată ziua, dar nu mai ia decizii la echipa mare. Aaa, normal că ne mai consultăm cu Ruben, stăm de vorbă cu el, îi spunem părerile noastre… Repet, e normal așa. Se bucură că facem asta, că îl susținem și poate beneficia de suportul nostru permanent, că doar nu vorbește cu doi oameni care n-au pus niciodată piciorul pe minge, ci cu doi oameni care au jucat fotbal la un nivel foarte înalt", a mai spus Popescu.

ADVERTISING

De asemenea, Popescu a lăudat și investițiile făcute de Hagi la Viitorul.

"Un proiect pe care Gică l-a început și l-a adus la nivelul pe care îl vedem cu toții. Am venit lângă el pentru a încerca să aducem acest club la o altă dimensiune financiară, performanță, ceea ce nu o să ne fie ușor, dar cred cu tărie că putem să o facem. E un proiect minunat, unicat nu doar în fotbalul românesc, ci chiar unic în lume. Cine are așa ceva complex „afară”? Poate Ajax, Barcelona, Salzburg, dar nu luat de la zero, cum l-a creat Hagi. E ceva aparte. Tocmai asta mă motivează și pe mine enorm și m-am înhămat la acest proiect pentru originalitatea lui. Această nebunie frumoasă a lui Hagi, care a dat rezultate și acum încercăm să o ducem la nivelul următor", a completat Popescu.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇