Anunțul făcut de FRF după declarațiile lui Mirel Rădoi despre rămânerea la echipa națională

Anunțul făcut de FRF după declarațiile lui Mirel Rădoi despre rămânerea la echipa națională

Federația Română de Fotbal a reacționat după ce Mirel Rădoi a anunțat că va rămâne la echipa națională în cazul în care nu va fi demis.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a declarat că nu se pune problema demiterii lui Rădoi și că acesta va rămâne în continuare.

"Categoric va rămâne. Nici nu se pune problema să plece. Nu a fost niciodată această discuție. Nu a venit la mine sau la președintele Burleanu să ne anunțe că are o ofertă de la Craiova sau că vrea să plece. Nu a existat această discuție", a spus Mihai Stoichiță la Digi Sport.

ADVERTISING

Selecționerul Mirel Rădoi a vorbit despre viitorul său pe banca echipei naționale a României, după remiza cu Irlanda de Nord.

Rădoi a spus că își dorește să rămână la echipa națională și afirmă că va face acest lucru în cazul în care nu va fi demis.

„Eu am în continuare contract cu FRF pentru următoarea campanie. Dacă Federația nu va mai dori să continue cu mine, atunci vom discuta și vom vedea. Absolut, eu îmi doresc să rămân. Niciodată nu am declarat că îmi doresc să plec în altă parte. Din punctul meu de vedere, totul este clar”, a spus Rădoi la Pro TV.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇