Gică Popescu, indignat de felul în care e tratat Ianis Hagi

Gică Popescu, indignat de felul în care e tratat Ianis Hagi

Fostul mare fotbalist român Gică Popescu a avut o reacție vehementă în momentul în care a vorbit despre situația lui Ianis Hagi la echipa națională.

Gică Popescu susține că nu înțelege criticile repetate pe care Ianis le primește și faptul că este analizat cu atenție.

Popescu se declară indignat și afirmă că această atitudine este incorectă față de fiul lui Gică Hagi.

"Nu știu dacă e un sistem care nu îl avantajează, dar ce mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat. Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa națională… Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Atâta s-a interpretat și disecat acea declarație a lui cu mingea… Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat și criticat. De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naționale. Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis… Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis… Că a pasat, că n-a pasat… Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă…

ADVERTISING

De ce? De ce numai el? Mi se pare o atitudine incorectă față de el. De ce? Pentru că îl cheamă Hagi? Pentru că Gică Hagi spune lucrurilor pe nume? Că el spune aceleași lucruri de un an, doi… Când vorbește Gică Hagi, restul ar trebui să ia notițe! De ce totul este un atac către un om care are un proiect fotbalistic și care a demonstrat cum trebuie făcute lucrurile? Numai la noi e nebunia asta, că în spatele declarațiilor se ascunde ceva. Nu vedeți cât de sincer e și cât iubește fotbalul? Și-a investit toți banii în fotbal…", a spus Gică Popescu pentru Fanatik.

ADVERTISING

În cele 14 meciuri pentru naționala mare a României, Ianis nu a marcat niciun gol.

El a fost trimis la echipa de tineret, dar nu a strălucit contra Danemarcei.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇