Un fost mare tenismen, impresionat de Simona Halep după eliminarea de la Roland Garros: "Atât de elegantă!"

Un fost mare tenismen, impresionat de Simona Halep după eliminarea de la Roland Garros: "Atât de elegantă!"

Simona Halep este lăudată de fostul mare tenismen francez Yannick Noah.

Campionul de la Roland Garros 1983 este în momentul de față expert al postului Eurosport și a lăudat-o pe Simona pentru declarațiile de la finalul meciului cu Iga Swiatek, în care nu și-a căutat scuze și a felicitat-o pe adversară.

"Simona a fost atât de elegantă în reacție. Nu a căutat scuze. Este o campioană și o respect cu adevărat. A pierdut în fața unei jucătoare care a jucat probabil unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei sale. Mi-a plăcut mult cum a reacționat la înfrângere", a spus Noah.

ADVERTISING

Despre eliminarea Simonei a vorbit și fostul mare tenismen spaniol Alex Corretja.

"Niciodată nu simt că sunt dezamăgit de Simona. Chiar și când nu joacă la nivelul ei cel mai bun, mereu încearcă. De obicei te gândești că va găsi o soluție, însă de data asta meciul a părut în controlul lui Swiatek. Este dificil să găsești soluții când nu ai mai avut un adversar care să dicteze jocul până atunci. Încă de la primul game, Iga a jucat mai agresiv, controla mingea mai bine și părea și că lovește mai puternic decât Simona", a comentat acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totodată, și britanicul Tim Henman a analizat înfrângerea suferita de Simona.

"Simțeai că deși Halep era cap de serie numărul 1, meciul este în mâinile lui Swiatek și că ea a dicta jocul. Când venea la fileu a arătat o tehnică și lovituri extraordinare. Această performanță îi va oferi multă încredere, fiindcă toate aspectele jocului ei au funcționat foarte bine. Nu cred că Simonei îi lipsește forța împotriva unor astfel de adversare. Am vorbit mult despre condițiile de joc în acest turneu. Este frig, terenul este greu, se joacă cu mingi noi care par că nu sunt prea rapide, așa că probabil condițiile nu sunt ideale pentru ea. Am văzut-o însă jucând un tenis grozav de-a lungul anilor, așa că are arme pe care le poate folosi.

ADVERTISING

Cred că realitatea este că dacă privim retrospectiv meciul, Simona a pierdut în fața unei jucătoare mai bune. Swiatek a jucat fantastic. Cred cu tărie că cu jocul său și cu încrederea pe care o are, poate avansa și mai mult în turneu", a spus Tim Henman la Eurosport.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!